onsdag den 29. juli 2009

Elefantbørnehjemmet..

På Tv2 er der startet en serie om et elefantbørnehjem i Kenya og jeg er bar helt opslugt når det kommer!
Normalt spiser vi ikke foran fjernsynet, men pga. det lave energiniveau de sidste dage har vi spist ved sofaen og så faldt jeg over programmet.

Tv2 skriver:
"For en lille elefant er det værste, der kan ske, at den mister sin mor, for så har den ikke store chancer for at overleve ret længe. Men hvis den er så heldig at blive fundet i tide, sørger dyrepasserne på "Elefantbørnehjemmet" i Kenya for, at de moderløse dyr får en mulighed for at vende tilbage til livet i den vilde natur."

Har du set de små elefanter? eller skulle du tage at se Tv2 kl. 18.25:)

5 kommentarer:

Anette sagde ...

JA jeg har set det flere dage. De er da søde de "små" elefanter. Dog spiser vi ikke foran skærmen så det er lidt forskelligt om jeg ser noget af det eller kun en brøkdel af det.

Heidi Meldgaard sagde ...

Åh, ja det har faktisk været vist før. Jeg har i snart 11 år været sponsor for Emely. Hvor jeg får brev og foto et par gange om året.

Linebinevaskemaskine sagde ...

ååååhr :) det må jeg se

Sofie Maria sagde ...

Ja jeg har også set programmet. Det er især hyggeligt, fordi det giver mig minder fra jeg selv var frivilig på et elefantbørnehjem i Sri Lanka:)

MissMuffin sagde ...

Anette: Det er også kun i den her uge vi "synder" og sidder foran fjernsynet, men de små elefanter kan altså godt blive skyld i at det kommer til at ske igen:)

Heidi: Det er meget i perioder jeg ser fjernsyn, så jeg har ikke set det før.
Hvor lyder det dejligt at du er sponsor for en lille elefant og endda end af programmets "stjerner":)

Line: Det er virkeligt et dejligt program- men nu elsker jeg jo også dyr:)

Sofia: Det lyder bare spændende!
Fortryder også nogen gange at jeg ikke fik gjort sån noget da jeg gik ud af gymnasiet, det må virkeligt ha været en oplevelse!