torsdag den 2. juli 2009

Tagget: Min blogliste..

Ditte har tagget mig i en blogleg, der går ud på, at jeg skal fortælle hvilke blogs jeg læser dagligt. Som Ditte skriver, så kan listen være lang og det er min også. Der sidder rigtig mange dygtige og fantastiske bloggere derude og jeg synes det vildt spændende at få et indblik i andres hverdag. Det skifter meget mellem hvilke blogs jeg læser mest, men nedenstående er nogen af dem jeg altid læser med stor fornøjelse!
Her kommer et udsnit af mine ynglingblogs:

Mette Lykke: Mette skriver om det dejlige liv på smukke Ærø, om de dejlige vovser Sofus og Buster og så tager hun smukke billeder- jeg får altid lyst til at flytte til Ærø:)

Piskeriset: Hos Piskeriset laves der ofte fantastisk lækkert mad og tit af den eksotiske slag. jeg bliver tit inspireret når jeg læser med derinde- og så er hun bar så sød:9

Mette Sofie: Skriver om husdrømme, loppefund, søndagsture og livet sammen med Thomas. Det er altid spændende at kigge ind og se hvad Mette Sofie har fundet på deres sidste tur ud i det blå.

HimmelogFjord: Lone tager altid smukke billeder, har et dejligt landsted og så er hun en ægte dyreven. Jeg bliver altid imponeret over hendes store overskud til alle slags dyr og naturen!

Den grønne pige: Hos den grønne pige tænkes der grønt, hun har en kolonihave og så laver hun skøn og andeledes mad. Jeg er først for nyligt begyndt at læse med derinde, men jeg synes det er en super fin blog.

Ellers er Madames Huskeblog, HanneK's Verden, Pernille på 1., Slagtenhelligko, Garnfreak, Mrs.cakeaholic, Etøjeblik og Newyorkerbyheart også blandt favoritterne..

Jeg håber at Mette Lykke, Piskeriset og Mette Sofie leger med:)

5 kommentarer:

MetteSofie sagde ...

Hej Muffin
Tak for de pæne ord og fordi du nævnte mig på din blog :)
Jeg leger med imorgen, kan du tro :)
Sov rigtig dejligt!

Knus MetteSofie

Piskeriset sagde ...

Sød? Jeg er i hvert fald ikke sød! :-D

Tusind tak for de pæne ord. Jeg vil gerne lege med, men skal lige gruble lidt over, hvem jeg skal fremhæve ud af alle de dejlige blogs, jeg følger med i.

MissMuffin sagde ...

Hej Mette Sofie...
Det var da så lidt:) Jeg kan jo godt li at læse med inde ved dig..

Knus MissMuffin

Hej Piskeris
Den kan du desværre ikke slippe uden om- med mindre du ligger an til en ny attitude:)
Jeg tror ikke der er nogen tidsfrist, så du har tid at gruble i:)

Knus MissMuffin

Mette Lykke sagde ...

Jeg siger også tak for de pæne ord.. Jeg vil gerne være med på den lille leg..
Knus.

MissMuffin sagde ...

Hej Mette..
Det var så lidt- jeg er spændt på at se hvad du finder på:)