lørdag den 12. september 2009

Der er nok at se til..

Vi har været på morgentur i det skønneste vejr og nu er både Emma og mig trætte igen:)
Nu sidder jeg og nyder et rundstykke, for traditionens tro skal vi jo helst af rundstykker en af dagene i en weekend..
Dagen i dag er lidt travl.. Her til formiddag skal vi et hurtugt smut ind til byen, for jeg har set på en vinterjakke jeg måske ku tænke mig og nu faldt det så heldigt, at jeg har fået lidt varmepenge tilbage denne uge, som kan dække det meste af indkøbet. Der er jo også lørdags-torv og jeg skal forbi min blomster-dame, for jeg har i løbet af sommeren dræbt de fleste af mine potteplanter:)
Herhjemme igen skal jeg nå at vaske et par maskiner tøj, bage 2 slags kage, støvsuge og i bad inden Lotte kommer.

I aften skal vi nemlig til komsammen med de piger, som vi har gået i gymnasie med. Jeg ved ikke rigtig, om jeg gider, men jeg ville heller ikke sige nej, når nu jeg ved der er flere der bruger tit på at sætte en hyggelig aften sammen. Lise, Sofie og Lotte er fortsat med at være mine nære veninder efter gymnasietiden, en 3-4 stykker har jeg jævnlig kontakt med og resten, jae, dem ved jeg knapt nok hvad laver den dag idag. Nogen har rejst verden rundt, andre har slået sig ned og fået børn og andre er flyttet til de større byer for at læse, i løbet af de 3 år vi ikke har ses..
Men hvem ved, det kan jo sagtens blive en rigtig hyggelig aften alligevel og et par af pigerne jeg lidt har mistet kontakten til, dem glæder jeg mig til at se..

Så dagen bliver travl med alle de ting der skal nåes og mon ikke også jeg når at løbe ind i en tøjkrise eller 2:)

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som en spændende aften, der venter dig! Jeg synes det er så sjovt at vide, hvad der er blevet af ens klassekammerater, og vores klasse mødes stadig hver andet eller tredje år :-)

Ha' en dejlig lørdag!

MissMuffin sagde ...

Ja Madame, men jeg har aldrig følt mig særligt tæt knyttet til min gymnasieklasse, så det er med blandede følelser...

Ha en dejlig lørdag:)

Pernille på 1. sagde ...

MissMuffin jeg kan sagtens følge dig, jeg er heller ikke så meget for sådan noget kom sammen, dem jeg vil se fra den tid ser jeg alligevel :)

Knus