lørdag den 19. september 2009

En skøn solskinsdag...

Vi har haft en fantastisk dejlig dag i kolonihaven idag, vejret er jo bar perfekt!
Kolonihaven havde gæster da vi kom i form af den her ulækre sag og alle dens venner, som bar har gennemhullet min stakkels blomsterkarse. Øv!

Vi fik lavet et godt stykke af kanterne under hækken og mangler ikke så meget.
Dog blev jeg lidt tvær, for da vi lå og rodede med den dumme tjørnehæk og skvadderkål inde bag syrenerne, stod vores søde formand lige pludseligt i haven. De nye naboer inde ved siden af, havde klaget over, at vi ikke havde lavet kanten langs hækken på vores side, der hvor vores grunde støder sammen.
For det første, så ved de udemærket godt at vi de sidste mange gange virkeligt har knoklet med at få det iorden, da de forrige ejere aldrig havde fået det gjort.
For det andet kunne de måske godt lige sige det til os inden de går videre med det til formanden.
For det tredje, så har de ikke overholdt den aftale vi havde en søndag, hvor planen var vi skulle hjælpe hinanden med at fjerne noget i hækken, så de skal ik være så hellige.
Og skulle der så lige være en for det fjerde, så valgte vi at skifte side og få det ordnet for fredens skyld. Deres side var bestemt ikke fri for ukrudt, så de har ikke engang fjernet deres egen del af problemet.
Nå, men skidt pyt. Vejret var helt vildt lækkert og der blev indlagt mange og lange pauser ind under arbejdet, for der skal også være plads til at nyde:) Så er jeg ski ligeglad med sån et par krager:)

Imellem solbadningen havde Emma utroligt travlt, for naboerne har 2 store hunde og der skulle hvertfald holdes vagt.
Især den ene af hundene er dybt forelsket i Emma og står og kigger gennem hækken og synger en lille sang for hende, men det preller helt af på damen:)

Jeg er jo kæreste med en fodbold-tosse, så vi måtte hjem så han kunne komme på station og se AAB. Vi var kun lige trådt ind af døren, da Christina og Futte ringede, om jeg ville med ud at gå tur. Det ville jeg selvfølgeligt gerne og vi fik en dejlig lang tur ved fjorden, hvor endnu en verdenssituation blev drøftet:)

Nu håber jeg dagen fortsætter med at være ligeså god- det eneste der kunne blive bedre er, at der er mere end 40 kr i gevinst på den Lotto som Kristian har købt:)

7 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Den larve ser nu kær ud, synes jeg - men det er selvfølgelig irriterende, at den er i gang med at æde jeres afgrøder.

Kan I ikke sende den og familien over til de nævenyttige naboer?

MissMuffin sagde ...

Jeg elsker dyr, men insekter er ikke lige dem mit hjerte brænder mest for- men god ide at sende dem over til naboerne, haha:)

Linebinevaskemaskine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Linebinevaskemaskine sagde ...

Lyder som en skøn dag (det meste afdet ihvertfald), folk kan bare være så smålige!
Vejret har bare været fantastisk idag :) har du set at føtex har hundejakker til 40kr fra i morgen af?

MissMuffin sagde ...

LineBineVaskemaskine- kolonihaver er fuld af smålige havefacister:)
Har godt set det og vi har oss snakket om at skulle ned at se om det var nogen der kunne være noget ved- for det er skisme billigt! Problemet er bar tit, at Emmas ryg er lang som en gravhunds, så mange jakker er simpelthen ikke lange nok..
Men ellers tak for tippet:)

Madame sagde ...

Det var synd, at naboen ikke kom direkte til jer først - det synes jeg er tarveligt gjort! Sikke smukke billeder du har taget, ja, vejret var da helt utroligt i går.

Rigtig god søndag til dig :)

MissMuffin sagde ...

Ja og det var også lidt synd for formanden, for man kunne se han var ked af at komme og sige det, når han nu ved at vi er igang med at få det udbedret..
Men sån er der jo nogen der er, jeg er ligeglad, de skal bar ikke regne med at vi gider hjælpe dem med noget..