lørdag den 5. september 2009

Halve og hele sandheder:)

Hmm.. Jeg påstår tit over for Kristian, at jeg aldrig får nogle nye kogebøger og at det er 100 år siden sidst at jeg har købt en. Men øhm.. Det er vidst ikke helt sandheden.. Denne uge har jeg faktisk fået hele 3 nye!
Bilka har haft flere af Lene Hanssons kogebøger på tilbud denne uge til 50 kr, så i søndags da vi var derude og handle for Lotte, snuppede jeg Lene Hansons "Pasta og andre vegetariske retter". Igår kom Kristian hjem med bogen "500 coctails" han havde fundet til 20 kr i Netto, så nu skal vi vidst igang med at drikke:)
Idag var jeg så i Salling for at finde søde kartofler og der havde de sørme "Byens Bedste Kager" af Rikke Gryberg på tilbud til 69 kr sat ned fra 249 kr. Det kunne jeg altså ikke modstå:)

Turen på torvet bød kun på en enorm vandmelon til 10 kr og et stykke fed, mild ost. Uhm.. De griner altid af mig i ostevognen, for når de kommer med deres "slanke-oste" som de unge som regel foretrækker, så må jeg understrege at det skal være en af deres fede oste, gerne en "Aså-ost". Den er helt fantastisk på en skive rugbrød, selvom det måske ikke er det sundeste:)

8 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Dejligt med nogle kogebøger, dem kan man aldrig få for mange af!:)
Jeg vil også have fuldfed ost, jeg gider ikke sidde og og tygge i et stykke "pap".
Knus
Vibeke

MissMuffin sagde ...

Ja, det altid dejligt, især når de fåes på tilbud:) "Byens Bedste Kager" skal hvertfald snart prøves af, der er virkeligt mange lækre sager i:)
Ja, jeg vil også helst have at osten er godt blød og fedtet:)
Knus

May Anna sagde ...

Jeg elsker i allerhøjeste grad også kogebøger, både nye og gamle, men må af plads hensyn begrænse mig.
Og osten, ja den SKAL være fuldfed, så kan jeg godt undvære smørret. Gider ikke gummiost.
Knus
Manna

MissMuffin sagde ...

Jeg kender ikke til begrænsning:) Jeg er begyndt at have pladsproblemer, så der skal tænkes i alternative opbevaringsløsninger.. Jeg elsker sån en god fed ost, men jeg ved også godt det ikke er så sundt, så jeg køber altid kun et lille stykke:)
Knus

Piskeriset sagde ...

Det var da også favorable priser på de bøger! Kagebogen vil jeg også anskaffe mig på et tidspunkt, men pt. prøver jeg at holde igen, da jeg har fået samlet mig en del opskrifter, jeg vil have prøvet først :-)

Det med osten forstår jeg godt. De der plastikoste, som Cheasy blandt andet producerer, er altså ikke særlig spændende.

MissMuffin sagde ...

Piskeris, bogen er altså super lækker og så til den pris er det en rigtigt kup:)
Jeg har også lange lister, men det bliver kun en brøkdel der bliver afprøvet, men skidt, jeg når det nok engang:)

Pernille på 1. sagde ...

Det er så skønt med kogebøger. Jeg har forelsket mig i Funky Hverdagsmad så den tror jeg at jeg bliver nødt til købe.

Dem du har købt ser rigtig gode ud

Knus

MissMuffin sagde ...

Den har jeg også kigget lidt på Pernille, den ser rigtig god ud.. Jeg elsker kogebøger og der kommer hele tiden nye på listen:)
Knus