søndag den 31. maj 2009

I skudlinjen...

Vi har bare haft en fantastisk dejlig dag i kolonihaven idag! Dejligt vejr, dejlige mennesker og godt humør...
I formiddags dukkede Huset i Hou med påhæng og Dianna op. De havde alle vovserne med og dejlig hjemmebagt brownie...
Kort efter dukkede Søren og Line op. De to mennesker har et fantastisk humør og energi, så sammen med dem fik vi klippet vores temmeligt store hæk og taget ukrudt hele vejen rundt langs hækken. Søren vidste lige hvordan man fiksede køleskabet, han havde endda den dims vi skulle bruge derhjemme, så den kunne vi bar få, så sparede vi et par hundrede..

Da vi efter alle strabadserne sad uden på græsset foran huset, lød der pludselig et smæld over hovederne på os og noget røg ned i skødet på mig. Først tænkte jeg at det sikkert var en stor humlebi i kolisionskurs, der havde ramt huset, så jeg sprang op. En sur humlebi i skødet var sikkert ikke så rart! Men istedet faldt der er spidshagl ned på græsset! Nogen havde fanme skudt på huset lige over vores hoveder med en luftpistol!!
Ingen var at se nogen steder. Jeg ville ellers gerne ha givet bagmændene en ordenlig røvfuld, for det kunne ha været gået rent galt!!
Så måske gæsterne imorgen skal have skudsikker vest med?!!

Endnu en skøn fridag..

Fridage er bar en god ting. En skam der ikke er flere helligdage tilbage i denne omgang, når Grundlovsdag er passeret på fredag.
Solen skinner igen idag og i den fælles have står valmuerne og soler sig. Der er rigtig mange, flere end jeg mindes sidste år.. Emma og mig har taget en lille havevandring, for damen mente bestemt ikke hun skulle ud her til morgen, så der gik længe inden hun ville slå måsen i græsset. Stædige dyr..
Om ikke så længe skal der laves kartoffelsalat, tomatsalat og rejespyd, så der er noget at byde gæsterne der kommer til frokost i kolonihaven.
Men først vil jeg nyde et endnu lunt rundstykke med tandsmør..

lørdag den 30. maj 2009

På handelen..

Puha, for en dag!
Vi har hvertfald gjort vores til, at finanskrisen forsvinder med alle de penge vi har brugt idag!!
Bilka, Jem&Fix, Silvan og Jysk sengetøjslager er besøgt.
Der er indkøbt havemøbler, som vi skal have fundet ud af at få hentet.
10 lavendler, 3 sække plantejord, krukker, rive, blomsterfrø, gasflaske og vådt og godt til gæsterne der kommer de næste dage.
Desværre vidste det sig. da vi skulle samle den Webergrill Kristian købte i sidste uge, at der mangler flere dele, så den er faktisk ubrugelig. Så den må jeg ud med på tirsdag.
Gas er købt til køleskabet, men der mangler en eller anden tilkoblingsslange, så Pap har mig i røret om ganske kort tid, mon ikke han ved sån noget.

Nu er Kristian draget til 25-års fødselsdagssuprise og jeg har smidt med helt udmattet omkuld på sofaen. Aftenen skal gå med at forberede den mad vores frokostgæster imorgen skal have. Kristian har et dejligt vennepar, som rigtig gerne vil ud og hjælpe os med vores projekter i kolonihaven, og det er jo ikke et tilbud man siger nej til:)

Tidlig morgenstund...

Dagen starter med solskin og det føles allerede lunt udenfor. Emma og mig har været morgenfriske og har gået en lille tur og nydt den dejlige duft af dugvådt græs og fuglesang.
Formiddagen idag bliver småtravl, for vi skal hente en del til kolonihaven. Vi har kun en lille, smart bil som bestemt ikke er velegenet til at transportere en masse i, så der skal køres en del frem og tilbage for at få det hele med ud i kolonihaven.
Der skal handles plantejord, blomster, haveredskaber og et par småting. Vi skal også lige ud at se på et sæt havemøbler...
Og så skal vi selvfølgeligt i haven og lave lidt i det dejlige vejr..
Gæster kommer der masser af de næste 3 dage, så det bliver bar rigtig skønt- men en udfordring, da vores køleskab stadig ikke virker:)

fredag den 29. maj 2009

Dagens fangst..

Åh ha, og mig som ingen ting skulle ha:)
6 champagneglas i crystal, 1 smuk karaffel, 12 isacietter, et stort cremefarvet sengetæppe, en lille brødkurv og så et sjovt fuglehus. Alt sammen fra Lene Bjerre- og her er for lidt over 400 kr!
Sengetæppet, brødkurven, halvdelen af assietterne og fuglehuset er købt ud til kolonihaven.
Champagneglassene og karaffelen er købt hjem til, men måske de skal med på sommerferie i kolonihaven? Lidt luksus skader vel ikke:)
Vi var derude kl. halv6 og kl. halv10 var vi inde. Solen stod lige på, så det var hårdt at stå i kø til sidst. Også fordi jeg havde fået alt for meget tøj på til det dejlige vejr, men morgenen var jo kold..
Lagersalget foregår uden for Nibe i en gammel lade. Der er virkeligt smukt omkring Nibe. Fjorden, bakkerne og de grønne marker. Mange er enige, for det ene smukke hus efter det andet bygges derude, og jeg forstår dem godt!

Nu vil jeg tage cyklen ud i den nærmeste genbrug, for jeg mangler nemlig glas ud til kolonihaven. Måske jeg kan finde nogen derude der er lidt sjove og ikke koster alt for meget..
Dejligt med en fridag:)

Så er jeg klar!

Om ikke så frygteligt længe bliver jeg hentet, og så går turen til Nibe, hvor Lene Bjerre holder lagerudsalg.
Vi kommer tidligt, med morgenmad og tæpper, så vi er sikker på at få en god plads i køen:)

torsdag den 28. maj 2009

Jeg overlevede:)

Dagens strabadser og pædagogiske fis er vel overstået og hvor er jeg træt!
Dagen startede på Rådhuset, hvor vi spiste morgenmad.
Derefter blev vi kørt afsted i en stor bus, alle 67 mennesker, uden at vide hvorhen. Vi endte ved Uggerby Å nær Tværsted, hvor vi skulle sejle i kanoer ud til Tværsted strand.
Turen ned ad åen er fantastisk smuk, heste og køer græsser helt ned til åens kant og kiggede kun dovent op når vi kom sejlende, plaskende og grinende. Kameraet lå desværre tilbage i bussen, for jeg tog ingen chancer..
Der blev lagt hårdt ud i min kano og vi endte på en 3.plads- kun fordi vi lige inden mål måtte hjælpe en kæntret kano på højkant- ellers er jeg sikker på vi havde vundet:) Det kan altså godt mærkes i armene nu!
Så langt, så godt. Det var nu rigtig sjovt, jeg kan godt li at sejle.


Så gik turen til en naturlegeplads, hvor vi skulle indtage vores medbragte frokost. Desværre var der sket en fejl og vi havde kun fået 60 sandwich med og ikke 120 som vi havde bestilt. Flere fik ikke noget at spise, det var altså lidt dårligt.

Vi blev så lovet kage ved næste destination for at kunne få lidt i maven.



Vi blev så kørt til Brøndrslev Rhodedendronpark. Der er vildt smuk, alle billederne er taget der.

Kagen måtte vi se langt efter i første omgang, den var først klar langt over en time efter vores ankomst. Derfor blev det besluttet, at vi skulle igang med dagens næste projekt: Krumping?. Så i 2 stive timer spillede vi på tønder, både i hold og til lange seancer- jeg var lige ved at kaste op til sidst! Så kom den længe ventede kage som var temmeligt kedelig og lidt mere underholdning. En ung gut med en guitar og masser af gode sang. Så vi nød musikken, fik sunget lidt med og han fyrede en masse forfærdenlige vittigheder af, men hyggeligt var det.

Så gik turen rundt i den smukke park, hvor vi kiggede blomster, springvand og den søde svanefamilie. Da vi vendte tilbage var der aftensmad, som trods dagens andre triste madoplevelser var rigtig lækker. Og så hoppede jeg på et tog hjem og i bad. Nu kalder min seng om ikke så længe..

Suk...

Idag kommer dagen forhåbenligt ikke til at gå i sneglefart, men det kan frygtes..
Idag er der fællesdag i forvaltningen, så vi skal ud til sån en ryste-sammendag.
Sån noget pædagogisk fis!
Jeg ved godt, at det er blevet meget moderne i de fleste virksomheder, at man laver forskellige former for team-building, jeg synes bar ikke det er særligt spændende...
Det eneste vi ved er, at vi skal spise morgenmad på Rådhuset og at vi kommer tilbage til byen og spiser vores aftensmad.
I mellemtiden er der lagt et endnu hemmeligt program.
Sidste år fangede de haletudser, lærte at jonglere og sang i kor. Suk...
Men man må jo bare få det bedste ud af det:)
Hvis vejret holder og vi kan være ude i lidt solskin vil det allerede hjælpe en masse på det...

onsdag den 27. maj 2009

Gave-regn:)

Sikke forkælet jeg er:)
Kristian har været på lagersalg idag og han havde også sager med hjem til mig, det er bare så skønt!
Hvide shorts i det blødeste stof, en fed kasket til mine morgenture med Emma og den skønneste, pastelgrønne hættetrøje..
Idag snyder vi og bestiller mad udefra, for vi har bar lyst til at slappe af og hygge:)
Vi snakker om måske at tage ud i kolonihaven om min tomatplante har overlevet regnvejret de sidste dage...

tirsdag den 26. maj 2009

Omskifteligt...

Vejret skifter meget her over Nørresundby: regn, solglimt, lune temperaturer og kold vind..
Duften i haven er helt fantastisk efter sån et regnskyl, så vi har trisset lidt rundt derude, indtil en ny regnbyge kom forbi..
Jeg har bilen idag og mødte tidligt, så jeg er også gået tidligt. Det er tiltrængt, for jeg er træt. Alligevel er det lykkes mig at vaske op, ordne vasketøj, støvsuge og vaske gulvene. Strygetøjet må vente, det er ikke noget jeg er vild med:)
Kristian arbejder længe, så aftensmaden bliver vidst bare et par hurtige madder.. Senere, når trafikken tynder ud må jeg nok hellere lige kigge forbi Fakta og proviantere lidt til de næste dage..

mandag den 25. maj 2009

Ladywalk...

Så er jeg lige kommet hjem fra 6 km ladywalk for hjerteforeningen.
3.200 kvinder gik fra Nørresundby og langs fjorden. Igen i år var Brønderslev Kommune det hold der havde flest tilmeldte..
Turen startede langs med den smukke Kridtgrav...
Vejret var bare perfekt!
Nu er jeg bare godt træt, mine ben er ikke vandt til at gå så mange kilometer:)

Nogen kan...

...bare læne sig tilbage og nyde livet, de fleste andre skal op og på arbejde igen efter 4 alt for korte fridage..
Emma forstår virkeligt at læne sig tilbage og nyde livet:)
Hvor synes jeg dog de her fridage er alt for korte, jeg er sikker på der må værre færre timer i døgnet! Heldigvis er denne uge for mit vedkommende kun en 4-dags uge, for jeg har taget fri fredag, hvor jeg har spændende planer sammen med Lotte... Og så er næste weekend ryddet for alle andre planer end kolonihaven, der skal vi igang med et større ryk og forhåbenligt kommer der en masse familie og venner forbi og kigger til os, så det hele ikke går op i arbejde...

søndag den 24. maj 2009

Spinatpandekager med pesto, feta og kylling...

Nu hvor jeg ikke havde brugt alt den dejlige danske spinat fra posen, blev aftensmaden planlagt herefter. Vi fik disse lækre og sprøde pandekager med masser af grønt og sikke de mætter!
Ikke sidste gang vi får dem!
I opskriften skulle der tilsættes 1 spsk dild, men da jeg ikke kan fordrage dild undlod jeg det.. Næste gang vil jeg tilsætte lidt mere spinat og lidt flere krydderurter, måske basilikum.

Spinatpandekager(ca. 6 stk)
200 g mel
3 æg
4 dl mælk
3 spsk øl
1 tsk salt
1 spsk finthakket persille
1 spsk finthakket purløg
50 g spinat(du kan roligt tilsætte lidt mere)

Skyl spinaten og damp den i det vand der hænger ved. Hak den fint.
Pisk mel, mælk, æg, salt og øl sammen til en glat dej.
Rør spinat og krydderurterne i.
Lad dejen hvile 15 min.
Steg pandekagerne i lidt smør.

Vi fik tomatpesto, kylling, strimlet salat, fetaost, tomat og brøndkarse deri. Lidt dressing eller tzatiki ville lige have løftet den det sidste, men det smagte nu rigtig lækkert alligevel.

I eftermiddags var vi ved at køre træt i alt det computer-arbejde, og jeg fik Kristian lokket med i kolonihaven, men han mente nu kun han havde tid til at vi var der 1 times tid. Han er bare nærmest ikke til at drive derfra! Han skal li det ene og det andet og det tredje inden han har tid til at komme med hjem.. Altså:)

Foccacia med spinat og mozzarella..

Så er der bagt foccacier til ugens madpakke. Sammen med en portion salat eller et par gulerodsstave er jeg sikker på de vil være et hit..
Foccaciaerne er bagt efter en opskrift fra et gammelt nummer af "Boligliv". Jeg brugte mindre mel og lidt mindre spinat end opskriften angav, men det ser nu ud til at være et hit alligevel og jeg fik 4 stk som det var meningen. Hvis de er lige så gode som de ser ud, så tror jeg at jeg vil bage dem igen med lidt groft mel i dejen og lidt tomat på toppen...

Foccaciaer med spinat og mozzarella:
25 g gær

2 ½ dl vand
1 spsk olivenolie
2 tsk salt
250 g durrummel
250 g "Tipo 00" hvedemel(180 g)
300 g frisk spinat(250 g)
250 g frisk mozzarella(150 g)
Oregano, salt, peber
Lidt olivenolie

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olien og salt.
Rør durrummelet i.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt ind til dejen er fast og glat.
Lad dejen hæve mindst 1 time, lunt og tildækket.
Ælt dejen igennem og del den i 4 stykker. Tril til boller og pres dem godt flade.
Lig dem på en bageplade med bagepapir og lad efterhæve mens fyldet laves.
Skyl spinaten godt, og damp den sammen med det vand der hænger ved. Krydr med salt og peber.
Prik fordybninger i de flade brød med fingrene, og top med spinat og mozzarella i små stykker.
Dryp med olivenolie og oregano.
Bages i en forvarmet ovn ved 225 gr i ca 12 min til de er gyldne og sprøde.

Idag kommer vi ikke i kolonihaven, for Kristian er bagefter med den opgave han har arbejdet med hele ugen. Faktisk så meget, at jeg må hjælpe ham:( Men han har så også lovet, at de ekstra penge skal gå til et sæt havemøbler og en hækkeklipper til kolonihaven, og igår bestak han mig yderligere med et tomatplante. Jeg er så nem...

lørdag den 23. maj 2009

Havemennesker?..

Kristian kørte surt i sit hjemmearbejde, så vi smurte madpakker og tog i kolonihaven for at lave lidt..
Og da Kristian først kom igang var han nærmest umulig at stoppe- jeg tror han blev helt høj af at få lavet noget:)
Trappen der stod var noget værre skidt, men den fik han lavet om og der blev lagt et par fliser langs muren. Det blev super fint!
Imens pløjede jeg mig igennem det der engang var et bed, og fik det i nogenlunde stand. Vi skal have hentet lidt mere jord og komme deri. De par jordbærplanter der havde overlevet ukrudtet blev omplantet, og jeg fik et par rækker- nu må vi se om de overlever min behandling:)
Desværre fik jeg gjort en masse bænkebiddere hjemløse, jeg fik helt dårlig samvittighed, haha..


Her ser i husets ekstra køleskab! Den smukke mælkejunge var gravet ned ved siden af indgangen og bruges åbenbart som køleskab når man nu ikke lige har et- det har vi heldigvis. For at ligge fliserne skulle vi have den op og det var nær aldrig lykkes os. Puha, vi fik sved på panden! Men op kom den, og nu diskuteres det om den skal være blomsterkumme eller hemmlig ølgrav:)

Godmorgen solskin...

Solen skinner svagt gennem skyerne her til morgen, og der krydses fingre for at vejret holder tørt, så alle de mange karnevalsdeltagere får en festlig dag i solskin..
De første er begyndt at røre på sig, der hentes rundstykker hos bageren inden man mødes og starter dagen med morgenmad og morgensprut. Puha..
Jeg orker ikke karneval, det alt for stort og overskueligt for mig, men jeg overvejer om jeg skal tage ind bare for at se optoget og de fantasifulde udklædninger...
Der overvejes også om jeg skal være hjemme idag, eller om jeg skal i kolonihaven. Kristian har en masse hjemmearbejde og kan heller ikke komme med idag, og så er det ikke så meget ved at tage derud, for jeg kan ikke begynde at lave en masse om uden vi har aftalt det..
Herhjemme trænger også til en overhaling, vasketøjskurven er fuld og jeg har lyst til at få bagt lidt til ugens madpakke...
Men måske Emma og mig bare lige skal runde huset en tur.. For så kan hun få en lille gåtur derude...

fredag den 22. maj 2009

De små sorte frækkerter...

Mon ikke det er det Emma tænker, når hun sidder og holder øje med solsorterne gennem vinduet i kolonihaven?!
Hun har været med mig ude og gøre rent idag, og hu følte sig straks hjemme i den store have..
Det meste er gjort rent, men det køleskab der står derude skal lige have en omgang med lidt kradsere midler inden det kan bruges...
Nu er jeg bare godt træt- det ikke sån når man ikke er vant til at få al den friske luft..

Endnu en fridag:)

Sikke der har regnet i nat her i Nørresundby..
Da vi gik i seng igår stod det ned i stænger og der buldrede og bragede...
Nu her kl. 8 er vejret ikke meget bedre, der regner stadig udenfor og alt er vådt og klamt- gummistøvlerne skal hvertfald hives frem idag!..
Igår var jeg ude og "redde" halvdelen af havens tulipaner, jeg er sikker på de havde bedre af at komme ind i tørvejret hos mig, og de få jeg efterlod ser heller ikke for godt ud...
Jeg er vild med den hvide tulipan, med de skrappe pink kanter...
Nu skal jeg have lidt morgenmad og tulre mig færdig, og så kører jeg en tur ud i kolonihaven og begynder på rengøringen, for der trænger efter det har stået en hel vinter og måske lidt mere siden det sidst er gjort rent..

torsdag den 21. maj 2009

Under palmernes skygge...

Palmestranden i Frederikshavn er altså et besøg værd, på en solskindag ligner den en rigtig feriestrand med sine palmer, turkise vand og hvide sand..
Da jeg boede i Frederikshavn brugte jeg enhver ledig solskindag dernede sammen med gymnasie-tøserne, dagen endte som regel med vi tog på Jerry's og spiste og så på Buddy Holly hele natten, solbrændte og fjollede...
Idag har vi bare nydt dagen, Charlotte og mig. Munden har ikke stået stille mange sekunder, for det er alt for længe siden vi har set hinanden sidst..
Frokosten blev indtaget på Jerry's, hvor alt ligner sig selv. Da vi kom hjem var der dækket op på terrassen med nybagte boller. Uhm, så forkælet...

Fridags-planer...

Idag spiller Aab i København, men det synes man jo ikke at skulle mærke her i det nordlige Jylland. Men det skal jeg da love for de stakkels bagerpiger på den anden side af vejen har fået, for lige fra de åbnede har der stået kø helt ud på gaden, fordi fodboldfans lige skal have "10 smurte" med sig på farten..
Jeg nåede heldigvis der over og provianterede inden køen blev for lang, for herhjemme er der også et fodboldfan der skal have proviant med sig på turen..
Et par rundstykker har jeg også hentet til mig selv, for idag kører jeg nordpå og spiser morgenmad hos mormor og morfar, inden jeg skal tilbringe hele eftermiddagen sammen med Lotte. Jeg glæder mig!

onsdag den 20. maj 2009

"Hvad skal barnet hedde?"

Så er kolonihaven vores!
Men hvad skal den hedde?! Nogen der har et bud?
Pia har budt ind med "Bella Vista" og Sofie har foreslået "VillaVillaKulla".
Andre gode forslag?
Huset hedder oprindeligt "Hyttefadet", men det dur altså bare ikke! Og det ligesom det bare ber om at få et navn...

Her ses det lille køkken med det sprælske køleskab.
Det er super praktisk og i en nogenlunde stand. Spørgsmålet er så, om vi skal male skabslågerne hvide som Kristian synes eller tage dem af og sætte et lille rødternet forhæng op istedet som jeg synes:)

Det ellers bare rigtig fint, det lille hus. Det trænger til en ordenlig omgang rengøring, men så er det vidst også det der skal laves for vi kan begynde at bo derude..

Det bliver skønt!

Mariehøns og humblebier...

Da jeg var ude og handle igår kunne jeg ikke stå for denne flaske med mariehøns, humlebier og blomster, den skal ud i kolonihaven..
I aften kl. 19 overtager vi huset, så det har været en dejlig hurtig handel..
Desværre er vejrudsigten for de næste mange dage noget trist, jeg havde håbet på at der havde været vejr til en masse udeliv, så vi kunne begynde på de små projekter der er derude..
Men i det mindste har jeg 4 fridage i udsigt og det er ikke værst, om de så skal nydes det ene eller det andet sted må tiden vise...

tirsdag den 19. maj 2009

Sødt og surt...

Knuste marcipanmakroner med et stænk appelsinsaft, vaniljekvark fra bæger, friske hindbær og hakket, god chokolade- så nemt kan en lækker dessert laves:)
Da jeg stormede gennem Føtex fangede mit blik lige en stabel hindbær på tilbud til en 10'er, og det skulle udnyttes. Fantasien var ikke stor, så det blev en dejlig nem løsning. Hindbærrene er virkeligt lækre, fortryder helt jeg ikke købte en bakke mere:)

Dagen idag har været lidt hård. Systemerne er ikke helt kommet sig efter weekendens opdateringer, så vi har ikke kunne bruge computeren igår og det meste af idag, men så har skrivebordene nok heller aldrig været så ryddelige som nu!
Jeg susede fra toget og ned til tandlægen, som konstanterede 0 huller. Den vanlige tandrensing skulle til, og den nye søde tandplejer mente det hurtigt kunne overståes. Jeg skal aldrig derind igen! Hold fast hun tog ved, jeg kan slet ikke forstå mine tænder stadig sidder fast! Jeg havde blod helt ud på kinden...
Da jeg kom hjem var Sofie meget ked af det, hendes elskede guldfisk Bælgøjede Bob har haft det meget skidt længe, og nu kunne hun ikke se på det mere. Så da hun tog i biffen smuttede jeg ned og begik et lejemord...

Efter sån en dag er det skønt at flyde ude i sofaen med lidt fjernsyn, godt selskab og lidt sødt..

mandag den 18. maj 2009

Tordenvejr og travlhed...

Sikke et vejr der er idag!
Lyn, torden, tunge mørke skyer og en masse regn! For bare 20 min siden så det sådan her ud på Nettos parkeringsplads- nu skinner solen!
Drivvåde blev vi da vi til sidsi måtte spurte over til bilen med alle vores indkøb.
Idag har vi været ude og skrive under på kontrakten til kolonihaven og når han har pengene kan vi hente nøglen, så drømmen om at få den inden helligdagene er realistisk.
Formanden tog imod da vi kom, og vi fik set hans have, som dog kun har et redskabsskur. Han dyrker vindruer og producere selv en smule vin. Vi blev budt på friske, sprøde asparges som han lige havde skåret af, inden vi gik op i fælleshuset og fik ordnet papirarbejdet.


Huset bærer præg af, at der ikke rigtig er nogen der har boet derude de sidste mange år, men at der kun er kommet nogen for at holde det pænt. Så der er ikke særligt meget inventar i forhold til hvad der har været i de andre vi har set. Vi er begyndt at samle sammen, både hvad vi har i gemmerne der kan bruges og lidt er også købt. Idag blev der købt optrækkelige lygter, lysestager, haveredskaber, en hængekøje, økologiske salatfrø og andre småting.. Sengetøj, lidt køkkengrej og andre småting mangler, men det må findes i genbrugen eller på tilbud hen af vejen..

søndag den 17. maj 2009

Ikke flere kys til den dame...


Kolonihaven...

Sådan her ser det lille hus ud indeni..
Huset er er med det lille redskabskur/das 30 m2.
Til den højre side er der et lille køkken med 2 små skabe og en håndvask. Der er ikke ført vand ind i huset, men der er i haven, så det er ikke noget større problem og vi vil nok med tiden få det lagt ind..
Skabslågerne er ikke særligt pæne, så de skal hvertfald males- jeg kunne godt tænke mig af tage dem af og få et blomstret forhæng, men det er vi jo 2 om at bestemme:)
Der står også et lille græsgrønt gaskøleskab, men det kan vidst ikke rigtigt betale sig at ha kørende! Så en god elektriker-ven vil komme og kigge på om det er til at ligge strøm ind så vi kunne få et lille køleskab derude og måske en lille læselampe...

Selve haven er faktisk på 509 m2, så den er ret stor!
Der er 2 æbletræer, 1 pæretræ der efter sigende dog ikke giver nogen frugt og et kirsebærtræ..
Kirsebærtræet skal dog beskæres kraftigt til efteråret, får det står temmeligt meget i vejen, idet det står lige midt i indgangen.
Der er også rabarber, men de er allerede gået i blomst, de ser ellers fine ud.
Et lille bed har der engang været bagerst i haven og der står et par forkølede jordbærplanter mellem ukrudtet. Det skal laves igen og jeg vil have lidt jordbær og krydderurter hvis det er til at nå...
De øvrige bede er dækket af træflis og der står et par krukker med blomster. Lidt blomster skal vi ha, men ikke mange, for vi har primært købt haven for at kunne nyde udelivet og dase. Lidt lavendler til at pynte og dufte synes jeg der skal til og måske der sniger sig lidt mere ind..

Bag huset er der en lille terasse. Der ligger flere fliser bagerst i haven, så den kan sagtens gøres større, så vi kan fylde den med havemøbler og grill. Bagerst i haven står et par kæmpe store blå/lilla syrener og pynter, de skal hvertfald ikke klippes ned!

Huset hedder oprindeligt "Hyttefadet", men det gider vi altså ikke, det lyder som en fiskerhytte:) Så vi skal have det omdøbt. Huset i Hou stemmer på "Bella Vista"...

lørdag den 16. maj 2009

Se hvad vi har fået idag!

Så fandt vi det!
Et fint lille rødt kolonihavehus i Skalborg, til rimelige penge efter en hurtig handel...
Det bare et rigtig fint og velholdt hus og der er endda et lille toilet ude i redskabsrummet, men det er lidt hemmeligt, for det må man vidt ikke. Så shhh:)

Morgenro..

Idag har jeg kunnet sove helt til kl. 7.30!
Vågnede op til strålende solskin og smuttede straks i noget tøj, så Emma og mig kunne nyde en lille morgentur. Der blæser desværre en del, men solen er varm og finder man en læfyldt krog er jeg sikker på at der vil være lunt og dejligt..
Når man sån bor over for en bager, så er det svært ikke at lade sig friste og det skete igen her til morgen. Det altså ved at være en dårlig vane:)
Overvejer om støvklud og støvsuger skal svinges her i formiddag, for senere henter Dianna og Randi mig, og så skal vi bare tøse-hygge i Voerså med dejlig mad, kølig vin og masser af tøsesnak..

fredag den 15. maj 2009

Byens bedste burger a' la Jamie Oliver

Idag skulle vi prøve en lidt speciel opskrift på burger-bøffer fra den nyeste Jamie Oliver kogebog- der indgår nemlig kiks i farsen!
Men vi synes altså ikke den smagte sån helt vildt godt, den havde en lidt sær eftersmag som vi ikke synes om..
Jamies mad-revolution som bogen er lavet i forbindelse med, ber ejeren af bogen om at give en opskrift fra hvert kapitel fra sig, så en masse lærer at lave mad.
Så her kommer opskriften hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud i det:)

Burgerbøffer a la Jamie:

300 g hakket oksekød
6 cream crackers
½ bundt finthakket persille(eller 8 stilke bredbladet)
1 lille æg
1 stor tsk dijonsennep
salt, peber

Knus kiksene grundigt- jeg gjorde det i en plastikpose.
Bland alle ingredienserne sammen og stil farsen på køl så den kan samle sig.
Form 3 bøffer og steg dem i lidt olie..

Vi fik salat, tomat, agurk, bacon, lidt mayo og godt med stærk kethup i en lækker bolle fra sallings bageri. Selvom det ikke var den bedste burger vi har fået, så blev vi dejligt mætte.
Nu skal der hygges med en film og fredagsslik:)

Skøn fredag..

Aahhh... Fredag....
Jeg har endda været så heldig at få et lift hjem, så slap for togturen og var lidt tidligere hjemme..
Haven er desværre optaget, ellers skulle vi har været ude og se om der kunne findes en krog med læ og solskin..
Istedet dovner vi i den gode stol, og overvejer om eftermiddagen skal gå med afslapning eller rengøring, så det er overstået for weekenden..
Der er ihvertfald dømt weekend og det er lige hvad jeg trænger til..

torsdag den 14. maj 2009

Kolonihavejagten...

Kristian hentede mig ved toget og så skulle vi lige rundt og se om der var kommet nye kolonihaver til salg på tavlerne rundt omkring, men det var der desværre ikke..
Han havde taget Emma med så hun ku få sig lidt oplevelser og sikke hun nød det.. Jeg er bare så bange for hun får ondt i ryggen, så det ikke så lange ture vi går mere, men får oss lidt dårlig samvittighed over at være sån en "hønemor" når jeg ser hvor meget hun nød det idag..
Jeg må være bedre til at ta hende med, også selvom gåturen ikke kan være så lang..
Aftensmaden idag er bare koldskål fra karton, jeg gider ikke rigtig lave mad når jeg er sent hjemme om torsdagen...
I Netto faldt jeg over frisk rabarber og lidt skulle der med hjem, men nu må vi se om jeg får lavet noget med dem eller de bare ryger i fryseren..

Grøntsagsblinis med tomatsalat og kyllingedeller..


Igår fik vi lækker aftensmad, ikke sidste gang vi skal have sån nogle kartoffelpandekager, de er super lækre. De bløde indeni og sprøde uden på. Uhm...
Igår var en travl dag, og da jeg endeligt fik 5 min og lige ville blogge, så var stofa nede endnu engang! Det er bare så irriterende, det efterhånden hver og hver anden dag!
Nå, men her kommer kartoffelpandekagerne:)

Grøntsagsblinis:
6 kartofler
2 gulerødder
2 æggehvider
salt, peber, oregano.

Skræl og riv gulerødder og kartofler groft. Pres lidt af væden af.
Bland æggehviderne med krydderierne, og kom grøntsagerne deri.

Kom 3 klatter på en varm pande med rigeligt olie og pres dem flade. Steg til de er gyldne og sprøde.



Kyllingedellerne blev rørt af fars, hakket persille, 1 fed presset hvidløg, lidt hakket peberfrugt, salt og peber. Jeg synes der skal en del i før de smager af noget, så jeg har altid masser af krydderurter i..
En tomatsalat blev lavet af tomater, feta og så et brev knorr-dressing med basilikum, det smager bare super.
Jeg ved godt det der dressingmix er noget skidt, men det er bare så nemt og smager super godt:)

Idag er der lang dag på kommunen, men det går nok, for jeg har masser at lave!

tirsdag den 12. maj 2009

Tortilla med bagte tomater og bacon..

Idag har vi fået en nem og lækker tortilla. Hvor jeg har opskriften fra husker jeg ikke, men nu skulle den prøves.
Hvis du laver den, så tilsæt evt. nogle friske krydderurter, lidt chili, hvidløg eller hvad du nu synes. Den smagte desværre ikke af så meget, men var bestemt ikke dårlig af den grund..

Tortilla med bagte tomater:

½ kg kartofler, skrællede
2 røde snackpebre
250 g cherrytomater
6 æg
1 lille løg
salt, peber, olivenolie

Hak løget og skær kartoflerne i små tern.
Steg løg og kartofler i lidt olivenolie i ca 10 min.

Snit peberfrugterne fint, og kom dem i panden. Steg yderligere 10 min.
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Kom de stegte grøntsager i et ildfast fad og hæld æggene over.
Bages ved 175 grader i ca 15 min til æggemassen er stivnet.
Kom tomaterne i et ildfast fad og lad dem bage med.

Serveres med brøndkarse, stegt bacon og lidt godt kethup..

Kristian er taget til fodbold i Vadum, så Emma og mig nyder roen.
Når vi lige har samlet lidt kræfter vil vi på en lille aftenstur- men vi må hellere kigge os over skulderen, jeg vil nødig møde ham her. Men han skulle da være til at få øje på med det signalement!

mandag den 11. maj 2009

Så er "fuglen" fløjet..

Moster og mig måtte desværre aftale, at Anton skulle hentes idag istedet for lørdag, også selvom moster ikke er flyttet i den nye lejlighed endnu.
Antons stresstærskel er meget lav, og han kunne bare ikke klare Emma var i løbetid. Det var et hylen, hyperventilering, savlen og til sidst var han helt rød og opkogt i hele hovedet, og sån har det sån set stået på en hel weekend...
Så for Antons skyld måtte han sendes retur, og han er lige blevet hentet...
Emma lader sig ikke mærke med han ikke er her, men jeg tror der bliver noget stille, for han fyldte meget her. Gåturene vil jeg savne, men bestemt ikke al den ekstra rengøring:)

Lidt (ubrugelig viden) om mig...

Rundt omkring i blog-verdenen er jeg stødt på dette spørgeskema, så nu synes jeg lige jeg også ville udfylde det:) For i har da allesammen brug for lidt ubrugelig viden, haha..

Du hedder: Sabina

Kælenavn: Sisse. Min far har altid kaldt mig det(han fik nok ikke sin vilje da jeg skulle døbes).Det har de fleste af mine gamle venner adopteret, og sjældent de kalder mig andet..

Afhængig af: Jordbær, babyolie, kogebogs-shopping og mit fladjern!

Hvad tror folk om dig? At jeg er en dum blondine!

Passer det? Forhåbenligt ikke:)

Hvad får du oftest komplimenter for? Mit smil og mit humør.

Hvad siger du for at imponere folk? Gør jeg ikke så meget i- men er det nødvendigt smiler jeg så meget som muligt og håber på det smitter!

Hvordan kan man imponere dig? Der skal faktisk ikke så meget til!

Hvad står der i den sidste SMS du fik? Hvornår kommer du hjem skat?

Hvor bor du? Nørresundby

Trives du der? Ja! Men jeg længes efter at komme lidt væk fra byen i mit eget hus..

Ejer du et par converse? Nix.. Føler mig forkert i den slags sko!

Sprut, cider, vin eller øl? Ja tak! En kølig flaske vin sammen med veninderne, cider til en vild fest og kolde øl i solskin!

Bliver du nogensinde for fuld? Aldrig så meget at jeg ikke ved hvad jeg laver- men jeg garantere ikke for at jeg er særligt klog at høre på:)

Hvilket mobilabbonement har du? Sonofon. Har tidligere arbejdet i deres kundeservice, så det var bar naurligt for mig at fortsætte...

Er du allergisk overfor noget? Nej..


Hvordan tager du telefonen?"Heeej...." og bare et surt "Hallo" hvis jeg ikke kan se nummeret.

Hvem ringede du til sidst? Min kæreste.

Antal timers søvn i nat: 8½ time!

Sov du alene? Nej!

Plejer du at komme til tiden?Jeg HADER at komme for sent, så jeg gør alt for at komme 5 min før- bare for en sikkerheds skyld.

Hvornår har du det bedst? Hjemme i Voerså, en hyggeaften med tøserne, når Kristian putter sig ind til mig om aftenen, en tur i naturen med hundene eller bare hjemme i min gode stol!

Hvornår blev du sidst fotograferet? Jeg er ikke vild med at blive fotograferet, så det er heldigvis ved at være noget siden...

Hvordan har du det lige nu? Lidt træt, lidt sulten og ellers bare godt tilfreds:)

Hvilke(n) farve(r) er stærkest repræsenteret i dit klædeskab: Blomstret?!

Hvad synes du om dine fødder? Alle menneskers fødder er grimme! Kun babyer har smukke fødder!

Havde du en god aften i går? Ja!

Favoritdrik om morgenen: Et stort glas iskold skummeltmælk!

Barberer du ben? Ja, hveranden dag i sommerperioden(hver anden måned om vinteren, haha)

Hvornår plejer du at gå i seng? Kl. 22 er jeg som regel helt færdig!

Er du genert? Nix:)

Dyrker du sport? Min krop er slet ikke skabt til det. Forstår slet ikke de mennesker der siger at de får mere energi af det. Puha...

Tror du på kærlighed ved første blik? Ja! Eller næsten.... Det var det næsten med Kristian:)

Har du nogensinde kastet op offentligt? Heldigvis ikke!

Hvad ville du gøre hvis du var dreng for en dag? Finde ud af hvilke problemer der hersker dernede og hvordan de kunne løses, så man bliver fri for at se mænd klø sig i skriftet i offentligheden"

Er du tilfreds med dit liv? Ja!

Er du forkælet? Det er jeg- hvertfald på mange måder:)

Hvad skal du i morgen? På arbejde, og så ellers bare hjem til den daglige rengøring og hundeluftning. Måske vi finder tid til at kører ud og kigge om der er kommet nye kolonihaver til salg.

Hvad er det værste du ved?Er du klar? Bubber, Anette Heick og Baronessen! Edderkopper. Dyreplagere. Udkogte grøntsager.

Hvor mange penge snolder du væk på en uge? Uha, hvad er snold? Slik og søde sager ryger der nok en lille 50'er på om ugen.. Og nok samme beløb til dameblade:)

Hvilken kendis synes du er et godt forbillede? Uha, der er så mange...

Hvad længes du efter? Solskin, venindehygge, strandture og den kolonihave vi kigger på


Hvilke hårprodukter bruger du? Shampoo+balsam+kur. Massevis af hårlak, voks og smooting balm! Et afbleget hår kræver meget pleje!
Hvad er det fineste du er blevet foræret? Har fået rigtig mange smukke ting! Mine guldarmbånd jeg fik i studentergave er en af de bedste, de kommer aldrig af. Emma, min dejlige pekingeser. Og selvfølgeligt mit nye guldur!

Samler på?: Kogebøger, smukke lilla glas fra Rice og gode oplevelser..

Grønne eller røde æbler?: Grønne- gerne dem der er sure!

Hvem ringer du til når du er vred/ked?: Min mor!

Kan du lide golf? Nope!

Hvornår stod du op i dag? Kl 5.30- og der havde Anton nok hylet i 1 time!

Har du sovet i din egen seng i nat? Ja.

Har du strømper på nu? Jeg elsker den her tid hvor jeg kan ha bare fødder hver dag! Men om vinteren elsker jeg altså de hjemmestrikkede...

Er det okay at græde? Ja! Det er sundt at græde...

Hvornår græd du sidst? Til et afsnit af "Animal Police" og Kingkong...

Hvad ville du gøre hvis du vandt en million? Købe et lille hus med stråtag og æbletræer i haven og måske en lille bil..

Bruger du briller eller kontaktlinser? Nej.

Synes du det er vigtigt at gå i mærkevaretøj? Næææ..

Hvornår står du op i weekenden? Sjældent senere end 7.30..

Vil du giftes? Nix...

Vil du have børn? Hmm.. Det må tiden vise...

Solbader du ofte? Så snart jeg har muligheden!

Er du god til at lave mad? Jeg elsker at lave mad og bage, det er super hyggeligt!

Har du flyskræk? Har faktisk aldrig været ude at flyve..

Hvor smidig er du? Helt almindelig vel, men min motorik er vidst ikke helt i top:)

Er du musikalsk? Overhovdet ikke det der ligner...

Hvad drikker du når du er tørstig? Vand! Gerne med citron og isterninger...

Hvad er din favorit-is? Æblekageis fra Paradis..

Tror du på liv efter døden? Ikke rigtig...

Kan du lide sushi? Kun det der ikke indeholder fisk!

Hvad spiser du helst når du ser film? Chokolade...

Bor dine forældre sammen? De har været skilt i evigheder! Men mor og Pap har holdt sammen længe...

Har du tandlægeskræk? Efter 6 år med bøjle, 8 udtrukne tænder og en kæbeoperation skræmmer tandlæger mig ikke meget..

Er du et morgen- eller aftenmenneske? Helt klart et morgenmenneske! Jeg elsker at stå tidligt op!

Hvad farve er dine øjne? Brune..

Har du nogensinde grædt dig i søvn? Alle har vel prøvet at få sit hjerte knust...

Bider du negle? Nej...

Hvor ofte motionerer du? Tæller det at gå med hundene? Så 2 gange dagligt..


Hvilken sang har du hørt sidst?: Sukkerchok med "Det er det"... Og jeg sang højt- godt jeg var alene i bilen:)

søndag den 10. maj 2009

Mors dag...

Sikke skønt det var at komme hjem, der var ordnet vasketøj, lagt rent på sengen, støvsuget og vasket op... Ikke tit det sker, men hvor er det skønt når det gør:)
Hjemme hos mor har vi bare snakket og spist det meste af dagen, så jeg er bare super træt og godt forspist...
Blomster havde jeg med, og dejligt hjemmebagt brød, som fyldte godt i maven. Alligevel blev der plads til et stykke jordbærkage og senere mæsser af lækkerier fra grillen..
Om ikke så længe kalder dynerne...

Beauveaisbrødet..


Så erBeauvaisbrødet fra "Varm på brød og lun på boller" færdigt.
Jeg fik ikke 2 brød ud af opskriften, kun 1, men det er også ret stort.
I opskriften står der, at der skal 30 g salt i, jeg turde kun komme halvdelen i, for jeg synes det virker af meget!
Brødet kan drysses med mel inden det skal bages, men jeg valgte at pensle med æg og drysse med masser af græskarkerner, for jeg er vild med kerner og der er jo ingen inde i brødet.
Dommen falder senere, når vi tager hul på det hjemme hos mor. Det virker rigtig sprødt og lækkert, og dufter fantastisk!

Beauvaisbrød:

825 g hvedemel(jeg brugte lidt mindre)
120 g rugmel
120 g sigtemel
100 g surdej+12 g gær / 22 g gær hvis du ikke har surdej
7½ dl vand(bruges der øl, så tilsæt kun 6 dl vand)
30 g salt
50 g sirup
½ øl eller 3 spsk maltsirup eller 2 spsk malt(jeg brugte malt)

Surdej, gær, sirup, salt, vand og evt. øl røres sammen, og derefter blandes resten af ingredienserne i.
Ælt i 5 min. Når dejen er æltet godt sammen, efterhæver den natten over, enten i eller udenfor køleskabet- min stod bare ude på køkkenbordet.
Hæld den ud på en meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tag 100-150 g dej fra, så har du surdej* til næste gang du bager.

Resten af dejen deles i 2 og formes til 2 brød. Du kan evt ligge dem i en form, eller i en bagekurv.
Lad efterhæve 1-2 timer, til de har hævet til dobbelt størrelse.
Brødene drysses med mel, eller pensles med æg og drysses med græskarkerner, som jeg synes passer godt dertil.
Sæt dem i en 260 gr. varm ovn. Brødet må gerne sættes på en forvarmet pizzasten eller bar en meget varm bageplade.
Efter 10 min. skrues der ned på 200 gr. og brødene bager 20 min. mere.

*Surdejen kommes i en tæt plasticbeholder og fryses. Den skal bare tages ud dagen før den skal bruges, så mælkesyrebakterierne kan få lov at vågne op og begynde forarbejdet.
Eftersnak: Brødet er super lækkert, men en dejlig sprød skorpe og en dejlig krumme. Jeg vil helt sikkert lave det igen, men jeg synes der mangler lidt kerner deri, så det vil der komme næste gang.

Hyleri..

Åh... Godt Antons plejeforhold snart er afsluttet! Der er hvertfald ikke mulighed for at få forlænget kontrakten!
De sidste mange tidlige morgener har han siddet og hylet og pebet, så det vækker os andre. Selvfølgeligt er det nok fordi Emma er i løbetid, men hvor er han bare et belastende bekendtskab for tiden...

Rugbrødet jeg lavede igår blev enormt! Jeg er spændt på smagen, men det må vente til jeg kommer til Voerså senere idag.
Det grovbrød der har hævet siden engang igår står til efterhævning, og skal i ovnen om ikke så længe, så det lækkert og nybagt til jeg kører hjem..

Jagten på kolonihaven igår bragte os ikke tættere på noget, men til konfirmationen i fredags var jeg blevet gjort opmærksom på at der ligger endnu en kolonihaveforening i Nørresundby, så der kørte vi ud, og nøj hvor var der smukt! Kolonihaverne ligger i en dal, og der er masser af grønne arealer omkring, så der vil vi også lede efter et i fremtiden. Eneste minus er at den ligger helt klods op af en gammel kirkegaard- jeg synes altså det er lidt uhyggeligt..
Men først vil jeg lige have ringet til formanden og forhøre mig, husene derude er ret store og meget velholdte, jeg har mine tvivl om at vi kan få noget for de penge vi har..

Eftersnak: Rugbrødet smager super godt, men er måske lidt klægt inden i...
Den økologiske brødblanding har kun kostet mig en 10'er, så jeg synes det er godt givet ud..

lørdag den 9. maj 2009

Sneglefart...

Vi har været en tur i haven og kigge, jeg har provianteret lidt i den lokale Føtex, en middagslur er taget og 2 brød står til hævning på mit køkkenbord..
Men nøj hvor har dagen dog gået i det langsommeste tempo, vi har rigtig hygget og nydt weekenden, hundene og mig...
Om lidt skal der altså ske lidt, den støvsuger klarer ikke skærene af sig selv og måske vaskerummet er blevet ledig, så jeg kan komme igang med weekendens tøjvask..
En lille pekingeser jeg kender kunne også godt trænge til en vask, så måske jeg vil være en rigtig ond hundemor og bade hende senere...
Når Kristian kommer fra fodbold har vi aftalt, at vi skal besøge en kolonihave eller 2 mere.
Den sidste vi så på var simpelthen så fin, men med indkøb af både maling, tørkloset og et køleskab, så var det altså for dyrt i forhold til vores budget og de ville ikke handle- og de kalder sig jyder:)

Stille start....

Vi har været i haven på en tisserunde, i gråt og køligt vejr..
I haven står et gammel æbletræ, som først begyndte at blomstre for få dage siden.. Nu står det rigtigt fint, men er allerede begyndt at sende snevejr ned over plænen...
Senere vil vi ud at gå, men dagen er helt tom for planer, så vi har masser af tid til at nå det i..
Emma trænger til et bad, så måske vi finder tid til det, og så er der også et par små projekter si soveværelset, så min dag bliver langsomt fyldt med småting og forhåbenligt en masse afslapning..
Hvad skal du lave idag?

fredag den 8. maj 2009

Hunde-cirkus!

Hundene vækkede mig kl. 6, nu skal der gåes tur!
Vi gik vores ture og fik hentet lidt morgenbrød hos bageren, som der blev nydt i nogenlunde ro og orden. Emma er i løbetid, så Anton er meget ude i køkkenet, hvilket han synes er dybt uretfærdigt. Så han sidder og kigger ud mellem tremmerne i det gitter der er sat op, og kurrer som en due, men han prøver at trykke sit store grødhoved igennem...
Men jeg skal ikke nyde noget, så den næste uges tid kommer de ikke til at være særligt meget sammen...


Blev enig med mig selv om, at jeg vidst godt kunne tåle en lille tur i sol, så jeg trak i tøjet igen og luntede derned imod. Pludseligt står der en lille fyr som den på billedet og skælder mig ud! Han har ingen med sig, og Palle som han hedder, opholdte sig på en ret trafikeret vej.
Jeg lokkede med kiks og søde ord, men han var ligeglad, jeg fik bare flere skæld ud og til sidst tog han flugten. Med mig i hælene!
Jeg lokkede lidt mere, men lige meget hjalp det. Da han lige ville tisse op af et træ og slog alarmen fra, så tog jeg chancen og snuppede ham op i et hurtigt haps, og nøj hvor blev han gal og bange! Min jakke fik nogle bank, men jeg fik ham holdt fast.
Så gik den nye kamp igang: jeg skulle ha vendt hans hundetegn så jeg kunne ringe efter hans ejere, og det var han ikke meget for.. Men efter lidt snak faldt han til sidst til ro, og vi fik fat i hans far i Hamborg, som guidede os hen til hvor han blev passet...
Til sidst blev vi så meget venner at han gerne ville have en kiks...

torsdag den 7. maj 2009

Forsøg 1: Jordbæris

Så kommer første fosøg med hjemmelavet is på bloggen..
Flot ser det ud og det smagen er super god.. Konsistensen er bare slet ikke god! Jeg vil gerne have blød, cremet is, ligesom opskriften siger, men den her er helt krystaliseret, så det er ikke helt som det skal være...
Nu har jeg prøvet at lave det på den "besværlige" måde, med alverdens underlige ingredienser. Til næste gang vil jeg prøve at opstøve en opskrift på almindelig is med masser af fløde og æg, og se om der er en stor forskel...

Så istedet for de varme hveder vil jeg istedet putte mig godt ned under tæppet og nyde isen:)