fredag den 19. februar 2010

Noget af en køretur..

Puuuha, jeg har været ude på noget af en køretur her til eftermiddag!
Skulle hente Kristian i lufthavnen og da vejene ikke havde set så slemme ud, da jeg kom hjem med bus, tænkte jeg at den lille køretur nok skulle være til at klare.
Jeg fortrød virkeligt, at jeg havde sat mig ud i bilen, der er så glat og ligger så meget sne, det føltes som bilen skøjtede!
Oveni, så havde vi ik li fået købt en bryllupsgave og det sku vi så på vejen hjem- det viser bar, hvor godt det er at planlægge alting i god tid. Hver gang jeg ikke gør bliver det enormt upraktisk og fortravlet...
Bryllupsgaven til imorgen er nu i hus, men det er en syg Kristian også. Og en snestorm uden for, der kan komme til at besværliggøre det hele imorgen temmeligt meget..
Men nu ingen grund til at tage sorgerne alt for meget på forskud, så vi vil bar nyde en aften inde i varmen med X-factor og røde bøffer, så må vi se hvordan tingene ser ud imorgen..

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Urgh - godt I er hjemme nu! Jeg krydser fingre for, at tingene ser bedre ud i morgen - og er kun en stor smule misundelig på, at I skal til bryllup. Det er bare den dejligste fest, der findes :-)

God weekend!

MissMuffin sagde ...

Seriøst, jeg har været ved at tisse i bukserne flere gange på turen(men kom så i tanke over hvor sur Kristian blev engang jeg ikke havde lukket vinduet i bilen under regnvejr og det måtte ikke gentage sig)..
Jeg håber hvertfald vejret stilner af, for ellers kan bryllupsgæsterne blive hårdt prøvet af imorgen...

Garn, hund & kat sagde ...

lad os håbe at vejret viser sig fra sin gode side i morgen, og at din gemal efter en nats søvn er helt på toppen igen.

Men emma ville nok sætte pris på at I sneede inde *thihi*

MissMuffin sagde ...

Emma lider hvertfald ingen nød, for hun skal passes inde ved min farmor og farfar, der nærmest elsker hende halvt ihjel:)

Grith sagde ...

Ja det er "spændende" at køre bil i øjeblikket. Jeg må give piskeriset ret - bryllupsfest er så dejlige - ville ønske det var mig der skulle afsted.

Rigtig god fornøjelse i morgen.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Grith, jeg er da også sikker på det bliver en dejlig fest, men det er bar et dårligt tidspunkt at afholde et bryllup på, for risikoen for sne er jo ret stor og vi får hvertfald problemer med at komme afsted idag..