lørdag den 20. marts 2010

Hjem...

Jeg har ikke været hjemme i Voerså siden jul. Det 3 mdr!!
Selvfølgeligt har jeg både set dem derhjemme og snakket i telefon med dem, men jeg har bare ikke været hjemme.
Dels pga. sneen og dels pga. travlhed, men idag bliver jeg nød til at skulle hjem og se til det hele:)
Kristian er ved at pakke, for han skal til sån noget teambuilding med hans afdeling i Skallerup Klit, så her bliver dejligt fred og ro herhjemme, haha:)
Ej, er faktisk lidt misundelig over han skal ligge og skvulpe rundt i det romerske bad deroppe, det lyder simpelthen så lækkert!

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Det er sikkert skønt at skvulpe rundt i de romerske bade, men Voerså er nok heller ikke at foragte. Dér er garanteret rigtig gode oplevelser at hente :-)

Jeg mødte en af dine mors dejlige shai pai hunde på H.C. Ørstedsvej forleden :) Den var fra Nordjylland, og vi fik os pejlet ind på, at det var en af din mors hunde. Især da jeg oplyste dit rigtige fornavn.

Han kendte dig, fordi han havde penge med til dig fra din mor, da de hentede hvalpen (noget i den retning). Vi var tre hundeejere, som talte i munden på hinanden om hunde, så jeg fik ikke fat i det hele :)) Jeg mener hans kone er japaner. Jeg har set hende et par gange med samme shai pai.

Han fortalte, at der er to gode shai pai opdrættere i DK. Din mors er den ene :)

Rigtig god weekend, MissMuffin :-)

MissMuffin sagde ...

Hvor sjovt Lone!
Jeg tror godt jeg ved, hvilket par det er du omtaler- jeg har mødt de fleste af mors hvalpekøbere, så nogen gange er det lidt svært at skille dem fra hinanden:)
Beskeden skal straks gives videre til mor, for det er altid dejligt at høre godt nyt om hendes hvalpe:)
Der er faktisk kun 2 seriøse opdrættere her i Danmark og de begge bor her i Nordjylland.
Sjovt at det lige var en af mors hunde du løb ind i...

Tak for du fortalte og rigtig god weekend!

Garn, hund & kat sagde ...

Rigtig god søndag - ja det er lidt sjovt som alle ordentlige hunde opdrættere efterhånden kun bor i Jylland - kan betro jer der flytter en mere over til jer inden for en overskuelilg årrække

Nyd weekenden :-)

MissMuffin sagde ...

Nu skal jeg jo pase på hvad jeg siger, men er sikre på at det er fordi jyderne er de klogeste, haha:)

Karin Grøn sagde ...

Jeg vil tænke på dig når du sikkert suser forbi mit hus. Du får så ikke de store driver at se men syd for Voerså var de højere end min Suzuki Wagon i torsdags, så der er nok lidt tilbage endnu. Jeg så forresten din mors hunde sidde og slikke solskin på trappen og kigge over hegnet fra vinterhaven forleden. De er godt nok søde. Jeg har jo kun set fotos af dem, men de nød også at der endelig var både frisk luft og sol.

MissMuffin sagde ...

Lone, efter at have snakket med mor kommer vi frem til, at det må være en af Merethes hunde(kennel chinahouse) du har snakket med..
Hendes datter hedder Lisanne og bor i København, så ud af samtalen om penge er det hende i har snakket om..
Mor har solgt 2 hvalpe til København, så måske du løber ind i en af dem en dag:)

Karin, de elsker at "holde vagt" over havnen og solbade:)
Der var stadig meget sne nogen steder godt nok, jeg blev lidt overrasket, for herinde i byen er der ikke meget sne at spotte nogen steder...