lørdag den 27. marts 2010

Peace, love and harmony..

Det er hårdt at blive enige om hvordan der skal se ud herhjemme, når man slet ikke har samme stil...
Jeg vil slet ikke fortælle, hvor lang tid det tog at blive enig om hvilken af disse lækre puder vi skulle have med hjem:)
Efter at have nedlagt totalt veto over en grim lampe bestemte Kristian sig for, at vi skulle have 2 af de puder vi længe har savlet over, men det var kun enighed nok til at der kunne komme en med hjem, haha!
By-guru laver tekstiler med fokus på Fairtrade og økologi- lige i min ånd, men prisen er også lidt flot. Nu bliver vi nok nød til at skulle bestille en mere på webshoppen, hvor sortimentet er lidt større. Vi bliver da nød til at have både "Peace", "Love" and "Harmony"- det kan det lille hjem nogle gange trænge til!


Et af nytårsfortsætterne/ målene for 2010 var jo at lære at strikke eller hækle, så der er indkøbt garn til 1. projekt. Så mormor skal besøges for kursus i næste uge:)
Damen i butikken mente vidst jeg var lidt kedelig, da jeg holdte på pastelfarverne (beige, lyserød og lys grøn), for hun kunne ikke forstå jeg ikke ville have lidt mere spræl.
Kan virkeligt ikke gøre for det, men min hjerne bliver enormt stresset af for mange farver og jeg elsker altså bar pastel!!


Både centrum, city syd og kolonihaven blev besøgt.
Ikea var sort af mennesker og skrigende børn, så der blev kun til et nyt fåreskind til Emma, lidt plasticbøtter(hvorfor forsvinder de altid?) og opvaskebørster.
Der blev hentet en dims til bilen og foder til Emma.
Bagefter kiggede vi lige ind til kolonihaven og fik en lang snak med et par af naboerne.
Holder der tørt, så skal vi ud og kigge på ukrudtet imorgen og gøre krukkerne klar til forårsblomster.

5 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Ja det må være hårdt at have en mand der interessere sig for indretning - det skal jeg vist aldrig have. Så længe han blot hænger lamper op mv. så jeg slipper så er den i vinkel *G*

Men dejligt din dag gik godt :-)

Piskeriset sagde ...

Ja, det er heller ikke altid, at vi er helt enige om, hvordan indretningen skal være herhjemme, men det er nok mest min skyld, da jeg godt kan have lyst til en ret teenageramt stil ind imellem - eller i sjældne tilfælde den mere romantiske stil. Som regel er vi dog enige om en fælles stil.

God idé med de tre puder - ender I med at blive meget uenige om indretningen, kan I jo altid lave pudekamp og give retten til den endelige beslutning til vinderen! :-D

MissMuffin sagde ...

Det er frygteligt!
Han kunne ligeså godt bar være ligeglad som de fleste andre mænd, men det er han bare ikke!

Piskeris, vi er faktisk aldrig enige!
Vore løsninger er altid et kompromi for begge parter, så der er aldrig noget som en af os er helt vilde med, for så ville den anden nok hade det, haha..

Lone sagde ...

Jeg er meget taknemmelig over, at jeg har frit spillerum mht. indretningen herhjemme :)

Det er en utrolig flot pude, I er blevet enige om at købe. Det er den flotteste af 'Love'-puderne.
'Harmony'-puden er også flot, men den har jo ikke pastelfarver ;)

Det er nogle smukke farver garn, du har valgt. Held og lykke med hækleprojektet :-)

MissMuffin sagde ...

Lone, jeg ville også ønske at Kristian var ligeglad, men han går meget op i design. Design er slet ikke mig!
"Harmony"-puden med de farvestrålende bogstaver er jeg nu lidt vild med, den ville give et lille farvesprøjt herhjemme i det ferske...
Garnet viser sig desværre at være helt forkert, så idag må jeg have det byttet til noget rigtigt- lidt irriterende når jeg er gået i byens dyreste garnbutik og lagt mine penge i troen på den bedste vejledning også fulgte med..