onsdag den 14. april 2010

Syrenerne..

Da vi var i kolonihaven i weekenden kunne vi se, at nu varede det ikke længe før syrenerne springer ud...
Jeg elsker syrener og vi var heldigvis enige om, at de skulle fredes..
Denne weekend skal der dog tyndes lidt ud, for der er sat rigtig mange nye små buske rundt omkring og uden for bedet, så de skal lige graves op.
Nogle skal Lotte og Carsten have, for de kan ligeså godt få dem gratis ude ved os, end at skulle smide en masse penge efter dem.
Der er nok at ta af, så jeg må se om der er flere derude, som ønsker sig en syrenbusk eller 2, for det er synd bar at smide dem væk..
Vi nåede langt sidste weekend og er vejret nu med os, så håber vi på at være ved at være så langt, at der kan graves ud til drivhuset denne weekend.
Nu må vi se:)

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Sikke en masse aktivitet- det lyder dejligt med et drivhus- det bliver I glade for- håber bare I har købt et der er stort nok- i mit har jeg kun blomster nu pga et stort træ der skygger men jeg får de flotteste roser og hele bunden er dækket af forårsløg - det har de også været da vi brugte selvvandingskasser- så satte vi dem bare først ind når blomsterne var afblomstret uden at klippe bladene af og bladene visnede lige så stille ned og forsvandt. Syrenerne kan du tage op og potte op i store potter og sætte i skyggen halvt nedgravet og bruge til gaver- bare en ide.

Annette sagde ...

Syrener er skønne, de dufter så dejligt og så jeg er sikker på, at der er mange, der vil blive glade for et par stiklinger.
Det bliver pragtfuldt at kunne tilbringe sommerweekenderne i kolonihaven og endda snart med eget drivhus.

MissMuffin sagde ...

Karin, drivhuset er ikke ret stort, men nu er det jo også kun til kolonihaven og der kommer jeg ikke ud hver dag, så der skal ikke være vildt meget at passe..
Så der skal masser af tomater igang deri når nattefrosten er forsvundet helt..

Annette, det bliver så dejligt. Så nu må der gerne blive sommer, men med det her dejlige vejr er der da også håb forude..