mandag den 10. maj 2010

Fridag idag...

Den lille møgunge er jo slet ikke så lille længere, så han er blevet indkaldt til session.
Noget, der bestemt ikke passede ham...
Så for at gøre det hele lidt nemmere, så har jeg taget en fridag idag, så jeg kan køre ham derud og hente ham, når det engang er slut.
Jeg synes, at det er lidt åndssvagt lavet, for han skal være der kl. 8.20 og der står bar som afslutning, at det kan tage op til 6 timer...
Imens kører jeg nok bare hjem og kigger på det huslige, for kampen med vasketøjet er ikke overstået. En kæmpe bunke, af det der skal stryges venter på mig. Det er ikke just min ynglingsbeskæftigelse.
Der skal også handles en smule ind, for iaften kommer Christina på besøg til en omgang Quesadillas..
Ugen bliver jo faktisk også frygteligt kort for mit vedkommende, for jeg har i anledning af helligdagene fri både torsdag og fredag, så 2 arbejdsdage er da lige til at overskue:)

2 kommentarer:

Det Stormske Køkken sagde ...

Uha - værnepligt. Ja min mand er jo derinde pt. Heldigvis færdig her d. 28. maj!

Han trak egentlig frinummer, men vi havde talt om det herhjemme og det er jo en kæmpe oplevelse at komme derind, så selvfølgelig meldte han sig frivilligt!

Og gud hvor han dog elsker det - eller. I den første uge derinde var han klar til at blive sendt i krig - men nu hvor små 3½ måned er gået glæder han sig alligevel til at komme hjem til sit normale arbejde, vores liv herhjemme og det med at sove hjemme mere end 2 nætter om ugen :)

Så jeg må spørge: er der en bestemt grund til at det ikke passer ham at skulle derind?

MissMuffin sagde ...

Han har haft en lidt svær skoletid og har ikke sin 9.klasses eksamen, så tingene ser lidt anderledes ud for ham end for de fleste andre på 18 år...
Jeg synes også militæret er en god ting for de fleste, men jeg synes egentligt det er latterligt at den er obligatorisk. Jeg synes det er meget bedre, at man lader dem der har lyst om militæret...