mandag den 14. juni 2010

En god dag..

Har haft en super dag idag!
Masser af spændende opgaver på arbejde, en gratis bustur til arbejde og en hyggelig eftermiddag med Dianna. Hun fik mig nemlig lokket med ind til byen for at shoppe, men det eneste jeg kom hjem med var dog ovenstående: 2 meloner til 5 kr pr. stk, 2 poser frosne bær til 10 kr pr. stk og 1 liter rismælk til mine smotthies til 15 kr. Nå ja, og så 4 minirugbrød fra Sallings bager, de er perfekte til madpakken!
Jeg skal nemlig ikke bruge flere penge på tøj denne måned, med mindre jeg bliver fristet i Bruxelles- og kender jeg mig selv ret, så skal jeg nok blive fristet, haha.
Søde Kristian har endda givet mig et lille tilskud, så jeg er rigtig forkælet:)
Nu skal jeg vidst li ha lavet en ny omgang müesli inden jeg skal flade helt ud på sofaen sammen med hårtotten Emma, som bar bliver ved med at fælde. Gad vide om jeg snart får den kinesisk hårløse racehund som jeg har snakket om længe, haha:)

6 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

Sikke nogle fine spiselige sager du har købt - og billigt! hvor købte du melonerne?

MissMuffin sagde ...

Line, det er nemligt rigtig billgt, men melonerne er nu heller ikke så store.. Så får jeg dem også nemmere spist...
Hele portionen er købt i Sønderports SuperBest, men der stod det var et "Dags-tilbud", så ved ikke om de også har dem imorgen- måske!

Deborah sagde ...

Jeg fandt det her indlæg i forhold til design og layout her på blogger, og tænkte det kunne hjælpe evt. Kan se du har en blog mere, hvor du har muffins. Du burde da kunne få dem retur på en eller anden måde, hvis du vil.

MissMuffin sagde ...

Deborah, mange tak, det skal jeg lige have kigget på!
Savner stadig mine muffins, men er til gengæld blevet glad for det brede layout, så der nu er plads til store billeder...

Sofie Maria sagde ...

Lyder som en dejlig dag :)Fedt med gratis bustur! Jeg er også begyndt at blive lidt shopaholic med fødevarer - det er lige som om det er mere legalt ik'? ;)

MissMuffin sagde ...

Haha, du har ret Sofie Maria:)
Mad skal vi jo ha!
Kristian betaler maden herhjemme, men jeg "luksus-shopper" stadig en del mad fordi jeg har nogle lidt dyre vaner som han ikke skal lide under:)