lørdag den 5. juni 2010

Klar igen...

Jeg sover helt fantastisk godt for tiden, for de varme dage betyder, at vinduet kan stå åbent i soveværelset nu. Det er næsten ikke til at komme op om morgenen:)
Kristian sover endnu, men skal vidst ud af fjerene inden længe, for jeg vil i kolonihaven!
Vejret er igen rigtig skønt heroppe, så måske der er chance for at få bar en smule sol på kroppen...
I aften skal vi besøge Søren og Line, for de har inviteret til grill og det glæder jeg mig til:) Vi har ikke grtillet endnu i år, så jeg håber, at vi også skal grille hjemme ved mor og Pap imorgen, når vi lægger vejen forbi Voerså..

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hehe, så tror jeg, at du har det ligesom min gemal. Jeg sov ret uroligt, og det skyldes måske, han insisterede på at have soveværelsesvinduet på klem i nat. Det vender ud mod vejen, og jeg bryder mig ikke om, at forbipasserende kan se, at det er åbent (lidt paranoid er man vel altid ;-))

God fornøjelse med grillningen!

Annette sagde ...

Dejligt, at der nu endelig er mulighed for at komme i kolonihaven.
Du skrev i et tidligere indlæg om farvning af hår, please, please ikke orange, please! Alt, jeg siger dig alt, er orange hernede for tiden pga. fodbold og jeg orker næsten ikke mere orange ☺ ☺ ☺

MissMuffin sagde ...

Piskeris, i må da ha en ekstra sikkerhedslås på vinduet så, så du også kan sove roligt..
Hos os skal man ha en stige for at komme op til vinduerne, så det tager jeg helt roligt:)

Annette, hvis mit hår bliver orange, så er det om 4-5 mdr og langt væk fra fodbold-feberen:) Det er hvis jeg bestemmer mig for påsat hår, men der går altså de der 4-5 mdr inden mit hår overhovedet er langt nok til at få sat ekstra hår på..