torsdag den 22. juli 2010

Forlænget weekend.. I like....

Jeg har fri idag!!! AAAAHHHHH......
Har sovet lidt længe, hvilket bestemt ikke var tosset, for jeg er så træt hele tiden...
Farmor og farfar bor jo inde ved siden af og de har guldbryllup imorgen.
Derfor har jeg taget et par fridage, så jeg kan hjælpe med alt de praktiske, så de ikke bliver helt kuldrede...
Så idag står den på bordækning og indkøb af drikkevarer, så det skulle være til at overkomme.
Først skal jeg lige ind til byen, for de skal have et digitalkamera fra min mor, brødre og mig, men jeg mangler li en taske dertil.
Min farmor er vild med at tage billeder, men vil ikke af med hendes gammeldags kamera, som efterhånden kun hænger sammen med lidt gaffatape!
Nu får hun et digitalkamera, så jeg håber hun vil bruge det, for det er i længden meget smartere:)

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Du må lære din farmor glæden ved at bruge et digitalkamera og hvordan man bruger det - jeg håber, hun bliver glad for det, for det er en smaddergod gaveidé!
Min far på 87 brugte digitalkamera lige til det sidste, så din farmor kan sagtens lære det :-)

Karin Grøn sagde ...

Din farmor ser ud til at have store evner med at fotografere, så jeg håber hun bliver glad for det digitale. Det er i vores familie en kamp da alle er meget reaktionære i ordets egentlige betydning på det elektriske område- så de har end ikke dankort.
mht dine tomater, så er de jo i familie med kartofler og de må ikke få for meget gødning for så sætter de blade i stedet for blomster og de må ikke få for lidt for så bliver de lyse og så skal de jo nippes og endelig er der sorter, der ikke er særligt produktive. Hvis du vil have produktive så har gartnerne i flere år arbejdet med F1 hybrider, der er udvalgt efter sundhed, frugtbarghed og god smag på frugterne. Gå efter dem og ikke sære gamle sorter, der både bliver syge og ikke giver ret meget. Mht melonagurken, så husk den også skal beskæres og tynd i blomstermængden, så du ikke får 50 bittesmå uspiselige men 10 store og pæne frugter.

MissMuffin sagde ...

Madame, jeg ved nu ikke helt, det ligesom farmor og farfar ikke på nogen måde har forståelse for meget elektronik, men jeg håber da hun lærer det..
Mormor derimod er en haj til computer, mobiltelefon og kamera og de er endda jævnaldrende...

Karin, hun kan hvertfald godt lide det, så jeg håber hun bliver glad for det..
De får gødning en gang om ugen efter anvisning på flasken, som er økologisk tomatgødning...
Sorterne er sære og gamle, men efter Camilla Plums beskrivelse er de fleste af dem ret produktive- Paps portion i Voerså vokser også ganske vildt med masser af tomater..
Jeg skal nok ha beskåret melonagurken, det vidste jeg ikke li man sku:)