torsdag den 8. juli 2010

Morgenmad i Blokhus...

Ferie kan faktisk være ret hårdt og igår var jeg bar så kvæstet, at jeg dovnede hele dagen, mens Kristian var oppe og få klargjort bilen til evt. salg i nærmeste fremtid:)
Lidt rengøring blev det da til og en tur ved fjorden til Emma om aftenen, men ellers ikke megen aktivitet.
Idag bliver heldigvis anderledes, for vi starter dagen med at køre en tur til Blokhus og besøge Søren og Line, der er på sommerferie deroppe med deres lille dreng.
Vi tager morgenmaden med og ville vejret nu bar være lidt mere samarbejdsvillig, så skal vi nok gå en tur i byen og ned på stranden. Måske der bliver til en is også:)
Jeg elsker Blokhus og det er faktisk også der, jeg for 6 år siden mødte Kristian.
Før det kom jeg aldrig på vestkysten, for jeg er jo selv vokset op lige ved en dejlig strand.
Engang kommer jeg til at bo ved vestkysten, for jeg elsker den rå og barske natur, vandet og stemningen både sommer og vinter.
Nok ikke lige Blokhus, for Lønstrup har en særlig plads hos mig..
Der må jeg forresten da oss li snart få lokket ham Kristian med op:)

2 kommentarer:

Lone sagde ...

Rigtig dejlig tur til Blokhus, MissMuffin. Jeg håber for jer, at vejret arter sig. Jeg så godt nok i vejrudsigten, at det ville blive overskyet på vestkysten i løbet af dagen.

Hvor er Emma bare sød og fin. Dejligt at se hende i hel figur. Måske skal hun i havbad i dag? :-)

Jeg havde nær fået min Nutellamad galt i halsen, da jeg læste din overskrift. Lige netop her til morgen fik jeg lyst til Nutellamad til kaffen. Det sker slet ikke hver dag, men nogle gange trænger man til noget sødt :)
Nutellaen får EU sikkert ikke lov at røre ved...

Fortsat god ferie :)

PS: Tak for dit tilbud om at gemme schæferen for os :) Det var flot!
Jeg tror, der er ved at ske et gennembrud i sagen. Det viser sig, at det er en anerkendt kennel, som ejer hunden. Mon ikke de straks henter den? Det håber vi på :)

MissMuffin sagde ...

Vi kom desværre ikke til Blokhus Lone, for dne lille Bertram var ikke med på løjerne, så vi hyggede bar et par timer i Brovst:)

Hun er tit svær at fange stående, for hun er en magelig dame.
Emma er altid frisk på en tur på stranden, men vi har ikke været der i år, for der er alligevel lidt at køre til nærmeste strand og det nænner jeg ikke i den her hede..

Mon de får lov til at røre Nutellaen? Italienerne var hvertfald ikke tilfredse!

Det så synd for den stakkels schæfer Lone, men det er langt fra en sjædenhed desværre. Håber den får det bedre, den stakkels hund..