fredag den 2. juli 2010

Små fornøjelser...

Det er sååå skønt at ha ferie!
Tid for varmeaflæsning i Kristians lejlighed ligger som regel altid i min ferie, så i år var jeg også i lejligheden for at vente på varmemanden og få gjort lidt rent, så der ser ordenligt ud hvis ejendomsmægleren skulle komme forbi med interesserede købere.
Som belønning købte jeg et gulerodbrud med hjem fra Salling.
Helt nybagt og stadig lunt da jeg kom hjem. Med ost fra tovet, uhm....
Jeg tor hellere, at jeg må få bagt en ordenlig portion her i weekenden, så vi har til næste uge, hvor vi begge 2 har ferie.
Nu skal jeg li ha smidt en maskine vasketøj over og så kalder haven på Emma og mig, inden jeg vender næsen mod Frederikshavn for at besøge en kammerat...

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Uhmmmm, Sallings gulerodsbrud, der findes bare ikke bedre.
Vi har haft 35 grader hernede i dag, pyha. Det er ikke mange aktiviteter. der bliver udført i den varme. Fortsat rigtig god ferie.

Sofie Maria sagde ...

Ej jeg ELSKER Salling bagerens gulerodsbrud. Jeg skal forbi Salling og have et hvergang jeg er i Århus - åh det er guf :)

MissMuffin sagde ...

Annette, der var også frygteligt varmt heroppe igår og temperaturen her fra morgenstunden lover nærmest, at vi får endnu en varm dag!

Sofie Maria, det er nemlig bar guf! Jeg bager dem som regel selv, men engang imellem er det nu godt med sån et par stykker fra den rigtige bager:)