onsdag den 15. september 2010

Den første kasse...

Så kom den første kasse og bortset fra den revnede (lille bitte) vandmelon, så er det hele friskt og lækkert.
Jeg sender lige en mail med billedet til kundeservice, så håber jeg at de ordner det uden problemer...
Vi fik den lille Mixkasse til 198 kr. og den indeholdte følgende:
  • En stor krølsalat
  • 1 agurk
  • 6 flasketomater
  • ½ kg persillerod
  • 2 løg
  • 2 majskolber
  • 1 bakke grønne bønner
  • 4 æbler
  • 1 bakke blå og røde druer
  • 3 store ferskner
  • 1 lille vandmelon
Jeg synes måske nok, at der kunne ha været mere løg og majs i kassen, for 2 af hver er ikke meget og det er jo billige råvarer.
Vi kommer aldrig til at få en kasse hver uge (vi er meldt til hveranden uge) for der er ikke frugt og grønt nok til os til en hel uge i sån en kasse- men lækkert er det med lidt afveksling alligevel.
Emma er med på en kvalitetskontrol:)

5 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Det var da nu umiddelbart ikke særlig meget, synes jeg... Som du selv siger, så er en del af indholdet da rimelig billigt. Burde der ikke være vare for det beløb man betaler, som minimum? O_o

Men hvor er Emma dog dejlig, som altid... <3

Anne sagde ...

Jeg har overvejet kasserne et par gange. Har tjekket årstidernes hjemmeside, men også nettorvets - navnlig fordi de også har økologiske kasser og de er lige lidt billigere end årstiderne. Og så får jeg oven i købet 10 % rabat på kasserne som coop ansat. De bringer så til gengæld ikke ud, kun til en valgfri coop butik, men så vælger jeg jo bare min egen kvickly og tager kassen med hjem fra arbejde.

Den eneste grund til, at jeg endnu ikke har tilmeldt mig en kasse er, at jeg synes udvalget af økologisk frugt tit lidt er det samme uge efter uge, både fra nettorvet og årstiderne. Bananer, æbler, pærer og appelsiner. Og så oftest en ananas, melon, jordbær eller lidt druer som variation.

Jeg kan godt lide både bananer og æbler, men ikke uge efter uge.
Problemet er jo nok, at selvom flere og flere spiser økologisk, så er der stadig ikke nok til, at man kan få det til at løbe rundt ved at producere mere specielle frugter. Og frugt som bananer og appelsiner kan stort set alle jo lide.

Men jeg glæder mig til at læse om, hvordan du synes det fungerer med denne første kasse:-)

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, du er noget forelsket i hende Emma:)
Jeg tror bestemt også, at der er for det beløb kassens indhold kostede, men det virker bare ikke af så meget..
En økologisk vandmelon koster nok en formue..

LaTascha,der er rigtig mange udbydere faktisk, også et par lokale gårdbutikker her i det nordjyske, men jeg synes at Aarstiderne var mest overskueligt for mig:)
Jeg kan godt følge dig mht. frugten, men herhjemme er det bar det "almindelige" frugt der bliver spist, for det er det eneste Kristian gider spise, så der passer kasserne fint til os.
Jeg spiser rigtig meget frugt, så jeg supplere bar op efter hvad jeg har lyst til og så har vi samtidig et godt basislager af frugt fra kasserne.
Der vil komme løbende opdateringer hver gang jeg får en kasse(hveranden uge)...

Eeyorenyk sagde ...

Det kan godt være at du har ret i at det er vandmelonen der gør det. Det vil jeg da næsten håbe, for det virker ikke som det store indhold, til små 200 kr. Men glæder mig til at følge med i hvad du får de næste par gange. Har selv overvejet det sommetider, for at få prøvet noget nyt herhjemme. :)

Og ja - Emma er en perle. Hehe. Er enormt dyreglad og du får virkelig fanget hende i nogle fantastiske billeder sommetider. :p

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, jeg tror hvertfald at den og fersknerne er med til at hive prisen i vejret- jeg skal nok lige skrive hvad der er i kassen de næste gange også:)
Hun er faktisk ret fotogen hende Emma, for dne flade næse og store øjne gør hende meget udtryksfuld, det er ret sjovt, for jeg er aldrig i tvivl om hvad humør divaen er i:)