fredag den 10. september 2010

Sidste skoledag..

Ja, så er det min sidste skoledag som kontorelev.
Den 28. februar 2011 er jeg færdig i Brønderslev, så jeg mangler at skrive fagprøve, hvilket er planen at jeg skal lige efter jul..
Så et halvt år, hvor jeg ikke lige ved hvad jeg skal få tiden til at gå med og så bliver jeg forhåbenligt optaget på uni med start september 2011. Det er rart at ha planer:)
Lidt trist, at vi ikke skal i skole mere, for jeg nyder at være sammen med jævnaldrende og det afbræk det giver, men det bliver nu nok også skønt nok at komme tilbage på min pind..

Idag har min Pap fødselsdag. TILLYKKE PAP!
Så jeg skal lige hjem og bage en kage inden jeg suser en tur nordpå og får fyldt mad i maven:)

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Ja det er en god tid når man går i skole, men mon ikke du også bliver glad for dit arbejde i fremtiden.
Ha' en dejlig weekend, og tillykke med Pap....
Knus Irene

MissMuffin sagde ...

Forhåbenligt Irene:)
Ha en dejlig weekend!

Bitten sagde ...

Tillykke med Pap!
Hvad mon du skal læse på uni? :)
Og nu du har sidste skoledag, synes jeg, at du skal smide med karameller og sprøjte med barberskum - bare fordi at det gør man... Husk udklædning!

MissMuffin sagde ...

Taak bitten:)
Jeg skal læse til socialrådgiver når den tid kommer:)
Egentligt et skide godt forslag, hvorfor kom jeg ikke selv på det. Øv også!! Haha..

Janne B.T. sagde ...

Så var BItten så smart at stille det spørgsmål, som jeg overvejede ;) Jeg kunne faktisk godt se dig i rollen som socialrådgiver ud fra det umiddelbare indtryk jeg har af dig fra bloggen (hvilket er godt :))

MissMuffin sagde ...

Tak Janne, det var sødt sagt!
Jeg har aldrig selv overvejet det før jeg endte i Brønderslev, men de socialrådgivere jeg har arbejdet med har rost mig meget og ligesom presset lidt på for, at jeg skulle læse videre og det har jo fået mig til at overveje det..

Jeg tror også det er mig, for det kombinere de ting jeg godt kan li at arbejde med: at arbejde med mennesker, gøre en forskel, arbejde med lovtekst og psykologi og hele tiden få nye udfordringer, for jeg arbejder godt under pres..