mandag den 1. november 2010

Mandag...

Ahhh, de nye dyner er skønne og VARME!
Desværre har de sidste par timer været tilbragt på sofaen, for Emma er stadig urolig om natten.
Det er simpelthen til at blive sindsyg af!
Lukker jeg hende ude af soveværelset starter hun bar sirenen...
Dumme hund!!
Først arbejde, så hjem og lave mad og så skal jeg i Ikea med naboens datter, for det har jeg lovet lige siden sidste gang, hvor vi glemte en ting derude. Satser dog kun på en kort tur, for de hylder jeg købte sidste gang er stadig ikke kommet op, haha...

Idag er også dagen hvor min søde Lotte har fødselsdag.

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN SØDE!

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Nye dyner.... uhmmm ! Tror måske der er noget i luften, som genere de hunde ;-) Min har "smågøet" et par gange i nat. Og du har ret ; Det er til at blive sindssvag a' :-( Håber du får en dejlig mandag !

VillaVillaKulla sagde ...

Taaak søde :) Glæder mig til d.13!

Annette sagde ...

Så var det slet ikke hundekiksen der var årsagen til, at vidunderlige Emma holdt dig vågen om natten. Er du helt sikker på, at hun ikke trænger til at komme på ferie hernede. Men hun må desværre ikke komme i sengen, for det nægter husbond ☺.
Vi fik nye dyner i foråret og de er simpelthen så varme, så alle vinduer må stå åbne om natten. Men de er bare så lækre at putte sig ned i.
Skønt at blive forkælet med nye dyner ☺, jeg så det mest vidunderlige sengelinned med roser i Ikea i dag, det vil sikkert passe perfekt til dem ☺.

MissMuffin sagde ...

Helle, de er sååå lækre!
Måske du har ret, der må være fuldmåne eller sådan noget..
Eller det er halloween der sender spøgelser forbi!
Skøre dyr:)

Var så lidt Lotte. Håber du nød min skønsang imorges, haha:)

Annette, ikke alligvel- men hun har dog ikke skrabet i gulvet i nat, så lidt har det hjulpet..
Jo, jeg sender hende lige til Holland på ferie, så jeg kan få min skønhedssøvn:) Er sikker på at din husbonds hjerte vil smelte, så hun alligvel ender i sengen, for det er sket flere gange når hun bliver passet:)
De her er også vildt varme, så de andre må gemmes til sommer. Jeg er faktisk lige kommet hjem fra Ikea, men nåede ikke li at tjekke sengetøjet ud- de har altid så meget smukt!