mandag den 7. marts 2011

Feriedrømme..

Jeg har fundet ud af, at min fødselsdag falder i påsken i år, så jeg har 5 sammenhængende fridage på og omkring min fødselsdag d. 22. april.
Jeg ville helt vildt gerne, at Kristian og mig kunne lave et eller i de dage, ligesom en lille miniferie, men flybiletterne er selvfølgeligt ret dyre lige der og vi kender ingen, som vi kan leje et sommerhus af til fornuftige penge.
Kunne ellers godt li bruge at være i sommerhus tæt ved vandet i et par dage, ah..
Budgettet er lidt stramt, så det må ikke koste alverden.
Har I nogle gode og billige mini-ferie forslag?

15 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Kender I nogen, som selv skal på ferie der - og som I kan låne hus/lejlighed af?

Teltferie er nok lige lovlig koldt på det tidspunkt... og da jeg selv hader camping, så vil jeg undlade at foreslå det ;-)

MissMuffin sagde ...

Ikke sån lige umiddelbart nej, for så kunne man måske bytte:)
Telt og camping er så lidt mig, at det ville blive en hade-ferie med potetiale for skilsmisse og andre katastrofer undervejs:)

MetteSofie sagde ...

Jeg har desværre heller ingen forslag på stående fod... Men går selv og drømmer om en lille weekend-tur et sted hen - Bare Thomas og jeg! Jeg vender tilbage senere og ser om der er kommet nogle gode forslag ;)Ha en dejlig dag! Kh. MetteSofie

Karin Grøn sagde ...

Rudbøl grænsekro har nogle fine tilbud hvor man bor i nogle af de gamle huse i Rudbøl og så kan man se marsken- gå en tur i Tønder- ligger ved Vidåen- der kan være sort sol i den periode,når stærene kommer- se vadehavet og Højer Schakenborg slot osv osv. Det er til at røre ved for penge- og så ligger der en hyggelig grænsebutik i gåafstand lige på den anden side af grænsen.Vi var dernede i efteråresferien. Du kan se mere på http://rudbol.dk

Godte sagde ...

Hvis ikke det var fordi, vi selv er så flade for tiden, så kunne vi ha' byttet lejligheder for en weekend :-D

Prøv at tjekke denne her ud:
http://www.hjembytte.dk/index.html?language=da

Merete sagde ...

Det er billigt at leje sig ind på bedandbreakfast steder de fleste steder i landet.Så det er bare at finde et sted, hvor man vil være.
F.eks en tur til Fanø?

Rie sagde ...

Hvad med en tur til Hamborg eller Berlin :) - DSB har et tilbud pt, hvor man kan taget toget for 250 til Hamborg og 350 til Berlin. Og i begge byer er det muligt at finde hotels eller hoteller. - Man skal vist bare bestille billetterne i god tid :)

Ellers er der er jo også Goteborg, bare toget til Frederikshavn og så færgen over :)

Maj sagde ...

Inde hos DTF-Travel kan man tit finde nogle rigtig gode tilbud, det er et forsøg værd :)

Held og lykke med at finde en miniferie til jer!

- Maj :)

Anonym sagde ...

en lille tur i det nordlige Tyskland, som vi gjorde sidste sommer. Det var super hyggeligt. Eller hvad med en tur til Sverige??

Kan også anbefale en tur til Berlin, det er forholdsvis billigt. Vi har rejst med Skanrejser 2 gange og det har kostet os ca. 2400 for transport, hotel og morgenmad :-)

Mange hilsner
Birthe

Miss A sagde ...

Hej Miss M :)

Uhh, den er svær - ferier er jo bare aldrig billige!

Der er billige flybilletter til storbyer på Sterling, men så kommer der selvfølgelig et sted at bo oveni.

Jeg skal hjem til forældrene i påsken (jeg har også selv fødselsdag i påsken). Det er en billig ferie, der er både kost og logi gratis - men det er selvfølgelig ikke særlig kæreste-agtigt :-S

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

MissMuffin sagde ...

MetteSofie, lad os da håbe, at der bliver en lille ferie til os, for kæreste-tid er en god ting:)

Karin, tak for tippet. Det vil jeg lige kigg på:)

Godte, må nok indrømme, at jeg er alt for privat (tro det eller ej) til at jeg kunnelade fremmede bo i min lejlighed, men ideen er ska smart nok:)

Merete, det havde jeg slet ikke tønkt på. Ø-ferie ville helt sikkert lige være mig:)

Rie, vi var i Gøteborg i sommers, mn en tur til Berlin lyder ganske fornuftigt. Jeg skal straks kigge ind på DSB's hjemmeside, for det havde jeg slet ikke selv tænkt på..

Tak Maj, jeg må lige ind og kigge lidt:) Måske vi er heldige:)

Birte, det lyder som en god ide med de Tysklands-ferier, de lyder til at være til at komme til for penge, så det skal helt sikkert undersøges nærmere. Så bliver der også lige en tur over grænsen hvis vi kører selv og jeg har snart ikke flere dåsecolaer eller mere Nutella=katastrofe!!

MissA, jeg tror slet ikke mine forældre vil ha oss boende i 5 dage, så det dur ikke, haha:)
Det er nu heller ikke så langt væk at det vil føles særligt spændende:)

Marie sagde ...

Ville også have forslået Berlin, for det er en fantastisk by - især på det tidspunkt! (Også kan man shoppe en masse) :-)

Unknown sagde ...

Hvorfor ikke prøve at kontakte NOVASOL feriehusudlejning som jeg arbejder for. Vi har altid mange sommerhuse at vælge imellem og der er altid noget for enhver pengepung. Du kan skrive på novasol@novasol.dk eller ringe på 70 424 424. Du er også velkommen til at spørge efter mig. Jeg hedder Kenneth.

MissMuffin sagde ...

Miss Crea, Berlin kigger vi også lidt på, for det ser ud til at være rimelige priser, hvis vi bare kan finde et billigt hotel.

Hej Kenneth fra NOVASOL.
Jeg har skam vært forbi jeres hjemmeside, men ifølge den tilbydes der ikke miniferie i Nordjylland i den ønskede periode.
Vi ønsker et sommerhus/feribolig i Nordjylland til 2 voksne og 1 hund i perioden 21.04.2011 - 23. / 24.04.2011.
Så kan du komme med et godt tilbus er du vekommen til at kontakte mig på sabinathomsen@ofir.dk:)

Unknown sagde ...

Hej igen.
Jeg håber du har modtaget mailen med ledige sommerhuse, som jeg sendte forleden.
Hvis du vil have flere huse at vælge imellem, er du velkommen til at kontakte mig.