onsdag den 16. marts 2011

Rolig morgen..

Her til morgen gør vi det, som vi er bedst til: tar det helt roligt:)
Jeg møder sent (og har tidligt fri), men vi skal da også lige ha lavet lidt, for der kommer gæster både idag og imorgen.
Alle de lækre varer fra Madbloggertræf står bare på mit køkkenbord, for jeg aner ikke hvor jeg skal gøre af dem! Tror aldrig der har været så meget mad på lager i mit køkken, selvom mit eget lager som regel også imponerer mange. Noget må i en kasse og under sengen!
Den sædvanlige og uendelige støvsugning og gulvvask skal også overståes, men underboen er vidst ikke oppe endnu, så jeg venter li lidt.
Det nye arbejde giver mig ca 26-30 timer om ugen og forskellige arbejdstider. Det er virkeligt ikke noget jeg bliver rig af, men det passer så godt til mit temperament med så få timer og de skiftende arbejdstider.

8 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvad er dit nye arbejde for et? :)

Miss Midtjylland sagde ...

ÅÅårh.... Emma ser bare så hyggelig ud på det billede.... så får man barelyst til at putte med hende hele dagen ;-)

Tante Grøn sagde ...

Penge er ikke alt... Nogle gange skal man også bare gøre det som det passer en bedst:) Har selv haft deltidsarbejde tidligere og gud hvor var de morgener skønne:)

Ha en fantastisk dag
/Tante Grøn

Tina kristine sagde ...

uuhh hvor hyggeligt.. kunne helt sikkert godt liiige ligge ved Emma's side ;0) Og tillykke med jobbet, vidste ikke at du skulle skifte job.. men dejligt at det kan lade sig gøre med mindre timer, hvem ville ikke nyde det??

Hav en god dag

MissMuffin sagde ...

Pernille, jeg arbejder i butik:)

Pia, hun er nu ikke så hyggelig li for tiden. Løbetid, du ved.
Såmed al den hysteri hun skaber, så kan jeg godt forstå at hun går lidt kold ind imellem:)

Tante Grøn, det er de ikke nej. Og jeg skal alligevel på SU om ½ år, så jeg kan lige så godt vænne mig til at være lidt fattig, haha..

Tine Kristine, hun er hyggelig, hende Emma:)
Jeg er færdig som elev på kommunen og skal så læse videre til september, så jeg har lige fået et deltidsjob imellem. Det fint nok:)

Miss A sagde ...

Hej Miss M :)

Hvor ser hun bare hyggelig ud, hende Emma :)

Som Tante Grøn også siger, så er penge ikke alt. Det handler om priotering. Hvis din første prioritet er hjem/familie, så er et job med 26-32 timer jo helt perfekt.

Nyd det :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

MissMuffin sagde ...

MissA, det har vidst ikke så meget med prioritet at gøre.
Det svært at finde arbejde og jeg var så heldig, at få det her uden en masse konkurrence og så blev det det timetal, som de nu ku tilbyde.
At det så passer mig rigti godt, det er jo bar en bonus:)
Havde de kunne tilbyde 37 timer, ¨så havde jeg nok tagte det..

Miss A sagde ...

Hej igen :)

Jeg havde lige et kort sekundt glemt den forfærdelige jobsituation i Nordjylland. Så ja, jeg kan godt se det fra din side. Men godt, at du har fundet et godt job :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad