onsdag den 2. marts 2011

Skoæsker...

Jeg er altid på jagt efter smarte og praktiske opbevaringsløsninger, for vi har simpelthen bare for lidt plads til alle vores ting på de her 65 kvm!
Lige for tiden drømmer jeg virkeligt om at flytte, men vi har ikke råd til hus og bor enormt billigt her, så jeg kan godt se, at det er dumt at flytte til noget, der er større og dyrere, når det er et hus vi ønsker os.
Så vi bliver nok her de næste par år, for det er dejligt med lidt luft i økonomien, især når jeg om 6 mdr. skal på SU igen.
Nå, tilbage til det med smart opbevaring:)
Mine sko har længe bar lagt i lag i en trækasse, og det er hverken særligt pænt, smart eller særligt rengøringsvenligt.
Forleden så jeg så denne smarte løsning inde på denne seje mode- og interiørblog og tænkte, at det måtte jeg straks kopiere:)

Og det gjorde jeg så:)
Jeg kunne ikke rigtig finde ud af at lave de der fine polaridfotos, så jeg valgte bare en sort/hvid udgave, så de blev ikke helt så fine, men jeg er godt tilfreds med resultatet når det nu skal være:)
Æskerne er bestilt hos Jakodan til ca. 140 kr. for 20 stk. og billederne er fremkaldt hos Mimosa for ca. 45 kr. for 10 stk.
Billederne var lidt større end forventet, så jeg måtte desværre klippe den hvide kant af for de kunne passe til låget. Det var lidt ærgeligt, for det så ellers fint ud med den hvide kant.
Jeg synes, at prisen er rimelig, men nu ejer jeg også "kun" 10 par sko (+ støvler), så det var en overskuelig mængde. Nu har jeg så 10 æsker i overskud til når der sker opfyldning i sko-beholningen:)

9 kommentarer:

Maj sagde ...

Det er bare sådan en smart opbevaringsmetode, jeg har også luret på det - Emily Salomon har lignende system, det er så cool!

Hvor er det nogle fine sko du har, jeg tror jeg må overveje at gøre det samme, synes også mine oftest ligger og flyder - og samler alt for meget støv!

- Maj :)

Miss A sagde ...

Hvor fint :) rigtig god idé

Sandra sagde ...

Det er virkelig smart! :) Tror sagtens jeg kunne finde på noget lignende! :)

Pigen(pigens.dk) sagde ...

Uh, tak for Jakodan link, fristende sted!

MissMuffin sagde ...

Maj, det har hun nemlig.
Tror faktisk, at hun har sån et rigtig polaridkamera, så hun til enhver tid li kan smække et billede uden på sine nye skoæske..
Det jo helt vildt, så meget støv sån nogle sko kan samle.
Jeg bruger faktis ikke så mange af dem her særligt tit, så det er rart at de nu er sat i pæn orden, så jeg kan se hvad jeg egentligt har:)

Miss A, tak:)

Fru H-T, jeg synes også, at det var en rigtig god løsning!
Tror også der ryger et par kasser til tørklæder og små tasker, for de kan også være svære at holde styr på:)

Pigen, de har mange smarte ting ja:)

Anonym sagde ...

Hvor er det smart!! Sådan lidt Carrie-agtig, men måske ikke heeelt så dyre sko ;-)

Mange hilsner
Birthe

Kit sagde ...

Ville bare lige sige, du kan downloade poladroid helt gratis og lave dine billeder om til polaroids :) meget nemt. Bare søg på google efter poladroids.

Micha sagde ...

hvor er det blevet fint :)
Sådan har jeg gjort de sidste mange år, ellers synes jeg ikke skoene holder sig så pæne og hurtigt bliver ødelagt, når de ligger uden for kassen, og så er det nemt at finde dem man skal bruge :)
KH Micha

MissMuffin sagde ...

Birthe, du kan være sikker på, at deher sko ikke har kostet ret meget. Måse ikke engang nok til sammen til bare et par af Carries sko:)

Noira, jeg fandt et par stykker, men synes at billederne blev så mørke. Kan du anbefale nogle høre jeg gerne fra dig)

Micha, det er en rigtig god ide.
Det ser rigtig pænt og ordenligt ud, det kan jeg godt li:)