mandag den 9. maj 2011

En ny uge..

Så er jeg startet på smoothie-vognen igen, for det er nu engang den eneste morgenmad udover nutella-madder, som jeg ha lyst til for tiden.
Og nutella-madder går altså ikke længere, nu skal det være slut!
Denne smoothie består af hindbær, jordbær, avocado, skyr og lidt vaniljepulver.
Toppet med speltmüesli fra Urtekram og lidt druer.
Jeg synes altså, at Urtekrams müslier er noget tørt noget, men denne her er nu ikke den værste.
Det bliver sidste gang, at jeg køber müsli derfra, så vil jeg hellere have min hjemmelavede.
Jeg skal kun møde til en kort vagt idag og det er ok at starte ugen med sån en.
Så kan jeg li nå lidt vasketøj og en gåtur med Emma inden jeg møder og så handle på vejen hjem. Jeg skal vidst da li ha skrevet en huskeseddel!
I aften skal jeg til yoga igen, så det er lige med at få alt sammen til at passe sammen:)

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Uhm, det lyder vel nok lækkert med sådan en smoothie - det skal prøves her.
Og tusind tak for dine ord hos mig!

MissMuffin sagde ...

Velbekomme Madame:)
Smoothie er en god start på dagen, især med muesli på, for så er der lidt ekstra fibre til maven og blodsukkeret:)

Piskeriset sagde ...

JEg er lidt bagud på smoothiefronten - er ikke rigtig kommet i gang med de sidste par måneder, så det er godt med en 'reminder' i form af dit indlæg. Kan du smage avokadoen, når du kombinerer den med ovenstående ingredienser?

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg synes det er den bedste morgenmad ever:)
(Udover nutella-madder altså:))
Nej, det synes jeg ikke.
Jeg bruger som regel kun ½, for så er der ingen smag.
Det giver den cremede konsistens uden at smage igennem ligesom banan, derfor foretrækker jeg avocado..

Sofie Maria sagde ...

Hvor ser det godt ud!

Jeg har spit det samme til morgenmad - min smoothie bestod dog af ananas, spinat, rabarber og banan. Jeg er altså helt vild med den spelt mysli - sidder faktisk og snacker den direkte fra posen i dette øjeblik :-)

MissMuffin sagde ...

Uhh, lækker og modig kombination:)
Jeg satser på at lave noget rabarbergrød uden så meget sukker i nærmeste fremtid, for det er altså godt i smoothies, yoghurt og på havregrød:)