mandag den 13. juni 2011

Fælles morgentur..



Selvom mit hoved stadig er fuld af snot, så har jeg heldigvis fået det noget bedre..
Dog blev planerne om at tage på tur til Blokhus droppet, for det er jeg stadig lidt for slatten til og så skulle vejret heller ikke blive så spændende idag...
Kristian vidste sig fra sin ellers sjældne, morgenfriske side, og hentede rundstykker ved bageren.
Efter lidt morgenmad blev vi enige om, at lidt frisk luft nok ikke ville skade noget, så vi kørte til fjorden med Emma.
En dejlig tur i gråt, men mildt vejr.
Det var hvertfald dejligt at få lidt luft igen efter 3 dage på sofaen, men trods 10 timers søvn i nat synes jeg, at jeg igen er vildt træt!
Emma var som vanligt meget glad for at sku på tur, men hendes energi var ikke hvad den nogen gange er, så det blev til en lidt kort tur med mange pit-stop undervejs.
Men hun nød det og snorker derud af nu:)

7 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Hihi, hvor er hun sød på det sidste billede. Som hun om sidder og tænker "nå, jamen så okay da. Jeg bliver lige her, det er ok med mig."

Håber da at du snart bliver helt frisk igen - Der er ikke noget værre end at have hele kraniet fuld af snot og føle sig konstant uoplagt. :s

MissMuffin sagde ...

Hun var hvertfald noget forundret over, at hun ikke måtte gå derind ligesom vi ellers plejer at gøre:)
Det går fremad, men jeg synes bar det har været så trist at bruge alle de her dejlige fridage på det:( Imorgen er jeg forhåbenligt klar til at gøre lidt rent, for jeg kan stadig ikke gøre en masse uden at få ondt i hovedet...

Stina sagde ...

Hun ser simpelthen så sød ud - især i blæsevejr :)

MissMuffin sagde ...

Stina, hun elsker blæsevejr:)
Sjovt, at mange hund er vilde med blæsevejr...

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Godt du er på benene igen :) Og hvad er endnu bedre, en helt omtumlet hund, der sover resten af dagen ;) Sådan en har jeg også i hytten. Hun har dog bare ikke været aktiv i modsætning til Emma, men derimod lagt under dynen hele dagen og tittet ud på regnen ;)

MissMuffin sagde ...

Man blir jo skør af at ligge på sofaen så længe, så nu starter jeg lige så stille op igen med en gåtur og lidt ordenligt mad igen:)
Kan den lille smuksak ikke lide regnvejr? Det er hvertfald heller ikke Emmas favorit, så vi nåede det da heldigvis inden regnen for alvor kom..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Det lyder som en meget god idé. Det er også så syyygt og ligge så længe på fiffen. Man bliver helt radbrækket i kroppen.

Haha, nej den lille diva herhjemme er ikke meget for og få snavset poter (lige med undtagelse af, når hun er hjemme ved ssvigermekanikken som bor på landet) Det er som om hun ændrer total adfærd, fra lille bydiva til ustyrlig og vild landhund ;)

Godt i nåede det inden regnen, for jeg kunne heller ikke forestille mig, at Emmas (stadig lidt syge mor) gad døje med Emmas snavsede og våde lange pels efter sådan en regntur? ;)