tirsdag den 21. juni 2011

Mit udsalgskup..

... som slet ikke var et udsalgskup;)
Var jo i Salling igår for at tjekke udsalget ud, men der var ikke noget der fangede, men jeg blev så forelsket i denne fine taske fra Pieces.
Den er bar så yndig og passer perfekt til min mormor-vams, som jeg virkeligt er blevet glad for:)
Så selvom den kostede 300 kr, så var det næsten som udsalg når jeg fik personale-rabatten på 20%. Ik?
Det eneste jeg købte på udsalg var noget økologisk shampoo til 30 kr. og så 2 bakker økologiske jordbær til 30 kr.
I en lang periode har jeg ikke rigtig synes, at der var noget tøj jeg gerne ville ha, men det har godt nok ændret sig, for sikke mange fristelser der pludseligt dukker op. Puha, jeg må styre mig:)

11 kommentarer:

Christina Bugge sagde ...

Sikke en sød taske :)

MissMuffin sagde ...

Tak:) Jeg synes også den er ret fin:)

Stina sagde ...

Ja, det er virkelig en sød taske! Normalt er Pieces aldrig en butik jeg handler i, men det kunne da være man skulle svinge forbi:)
På den anden side kan det vist være det samme, for jeg har slet ikke råd til at bruge "så mange" penge på en taske, når jeg er uden SU og fast arbejde her i ferien. Øv øv!

Kathrine sagde ...

Øj den er også bare SÅ fin! Kan jeg godt forstå du måtte ha :)

Cæcilie sagde ...

Nice nice! Det kan være vanskeligt at se 'skoven for bare træer' når det er udsalg. Fedt du alligevel fandt noget du vil blive glad for:D

MissMuffin sagde ...

Stina, jeg synes at de har "oppet" sig meget på det seneste, så der er mange lækre tasker og tørklæder i god kvalitet og til rimelige penge lige efter min smag..
Uden hverken su eller job er 300 kr. mange penge ja, men man har altid lov til at ønske sig den så:)

Trine, jeg ku ikke stå for den:)

Cæcilie, jeg synes tit at der er meget skrammel på udsalg.
På det seneste er jeg begyndt at købe lidt dyrere, men færre ting, for jeg har fundet ud af, at jeg faktisk er gladest for mange af de ting, som jeg har givet lidt ekstra for- dermed ikke sagt, at jeg er blevet for fin til H&M eller VeroModa:)

Cæcilie sagde ...

Helt sikkert. Tit køber man noget bare fordi prisen er god; Og så bruger man det to gange og giver det derefter til kirkens korshær el.lign. Jeg går efter specifikke ting på udsalg, som jeg længe gerne har villet købe. Det er rart når man kan vente helt til udsalg:)

Deborah sagde ...

Den er vel nok fin! Jeg synes ikke det er voldsomt dyrt for en så flot taske. Den ser da også pænt stor ud? Tillykke med det gode kup. Altid dejligt med den slags.

MissMuffin sagde ...

Cæcilie, eller vasker det 3 gange og så er det fnulret eller formløst:)
Jeg er blevet også god til at holde øje med de ting jeg gerne vil have og til generelt at planlægge mine køb ud fra hvad jeg mangler og ikke hvad jeg har svaghed for..

Deborah, den er selvfølgeligt ikke i læder, så levetiden er måske ikke lige så lang som en taske i læder, men det kan man så heller ikke forvente til de penge.
Den er sån rimeligt stor, der kan godt være tøj og grej til en overnatning eller bare en god trøje og et par skiftesko..
Det kan man jo hurtigt få brug for:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Yaaahj - den er også bare LIGE dig søde :) De er også bare blevet revet væk nede hos os - folk er helt vilde. Den er nu også vildt kær - vi har en matchende toilettaske dertil, den er også bare såååå fin ;)

MissMuffin sagde ...

Kristinae, har i det:)
Du forstår godt nok at friste mig, haha:)
Jeg elsker blomster og efter nogle år med mest sort og enkelt tøj, så kan jeg mærke at jeg føler mig meget bedre tilpas med blomsterne:)