fredag den 9. september 2011

Afslapning...

Emma er stadig ikke helt frisk, så jeg valgte at blive hjemme, for jeg kunne ikke få mig til at aflevere hende inde ved farmor og farfar..
Det passede mig nu også fint nok, for hvor er jeg godt nok træt i mit hoved!
Uni går super godt, men jeg er slet ikke vandt til de lektier eller til at sku tænke så meget, så min knold summer helt når jeg kommer hjem, haha..
Så i stedet for bodega crawl med masser af alkohol, snuskede værtshuse og vilde konkurrencer, så bruges aftenen på gåtur ved fjorden, magasiner, kagebagning, blogging, is, ligegyldigt tv, madpaln for næste uge, kogebogs-kigning, stearinlys og senere et varmt bad, inden at jeg går tidligt i seng.
Det er godt:)

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej...

Hvad læser du i Ålborg? er vild med din blog... jeg fandt dig da jeg googlede hjemmelavet müsli... underligt... hi hi... blogger selv en del om mad, men ikke så målrettet som du...

Ha' en go aften... og god bedring til Emma...

MissMuffin sagde ...

Mette, jeg er lige startet på Uni, læser til socialrådgiver:)
Jeg tror faktisk, at rigtig mange finder mig på den måde, så det er bare dejligt når der er nogen der også hænger ved:)
God weekend!

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Orrrh, dejligt med sådan en aften - specielt når det ikke var planlagt, at den skulle ende sådan.

jeg er sikker på, at Emma nyder sin mors selskab derhjemme, med hygge og nusning :)

Skønt lige og snakke med dig idag forresten søde. Glæder mig til du er faldet 100 % til på uni og kommet godt ind i rutinerne igen, så vi kan hygge "efter skoletid" :)

Stina sagde ...

Jeg måtte også springe fra Semesterstartsfest grundet penicillin og lungebetændelse. Men jeg ville nu rigtig gerne have været med. Men det er nu også meget rart at sidde hjemme i nattøj lige nu, selvom det ikke er helt så festligt :)

MissMuffin sagde ...

Kristine, det gør hun nemlig:)
Vi hygger igennem og lader op, for næste uge er igen en travl uge:)
Det var super hygligt lige at sladre i 5 minutter, men vi ku sikkert være blevet ved i evigheder, haha!
De næste 2 uger med P1 skal bare lige overståes, så tror jeg også at jeg er ved at være ovenpå igen- men vi ses jo d. 20:)

Stina, det var da også noget af en omgang du har fanget dig!
Øv også!
Nogle gange er det også skønt nok bare at flade ud derhjemme. Jeg har hvertfald brug for det for ikke at blive sur og stresset:)

Merca sagde ...

uhm.....aften hygge med Ben & Jerry, det er virkelig ikke dårligt! Tro mig jeg taler af erfaring når jeg siger at der kommer rigeligt med fester de næste år på uni, så du skal ikke have dårlig samvittighed fordi du misser en fest :o) Har du fået løst dit problem med "meget" ?

Sofie sagde ...

Det var da en fantastisk stabel af B&J's du har der, min yndlings er "Chocolate Fudge Brownie", det er jo bare verdens bedste is!

Kan godt forstå du prioriterer den lille Emma, det er ikke så sjovt når den lille hundebasse ikke har det godt, ved det af erfaring fra min lille Pixi.

Ha' en rigtig god weekend!

MissMuffin sagde ...

Merca, lige nu er dte fordi jeg er lidt nervøs for, at hvis jeg ikke er social nok, så er der ingen ny gruppe til mig i P2.
Jeg tar med på rusturen, så må det være nok!
Jeg tror, at jeg har løst det, for nu har jeg slettet en masse programmer og lige om lidt kører jeg lige sån et malware-program også...

Sofie, de var på tilbud i Netto til 8 kr. stk. så jeg hamstrede lige nogle stykker:)
Når man er hundeejer har man jo også et ansvar selvom det måske kan ødelægge planerne af, men jeg har jo selv valgt det...

C'est La Vie By G. sagde ...

Lyder som en skøn aften! Og tak fordi du lige mindede mig om Chunky Monkey haha... den smager bare fantastisk!

Håber Emma er blevet frisk?

MissMuffin sagde ...

Gitte, is og hjemmehygge er godt:)
Hun havde vidst lidt ondt i maven igår, men idag er hun bare tilbage i topform. Der snorkes, tigges og plages i stor stil igen:)