fredag den 2. september 2011

En fin dag..

Det var en noget lang og hård dag igår.
Masser af informationer, forvirrende rundvisninger og ingen frokost!
Min gruppe virker heldigvis til at være rigtigt søde, men lige nu kan jeg godt nok ikke helt overskue at vi kl. 14 skal have første vejledermøde, hvor vi sån set skal ha fundet et emne at skrive projekt om.. Der spildes godt nok ikke nogen tid her!
Jeg havde egentligt mest lyst til at blive hjemme, men jeg kom afsted til festen igår aftes og det var ganske hyggeligt.
Til at starte med sad jeg sammen med min gruppe og senere kom Lise til, så vi nåede også at have et par hyggelige timer.
Festen blev holdt i Gigantium for 4.000 mennesker, så det var noget uoverskueligt og madkøerne var uendeligt lange (og maden temmeligt trist).
Kato kom og spillede og jeg må sige, at selvom det normalt ikke er noget musik jeg måske gider høre, så kan han da hvertfald forstå at holde fest:)

Så nu skal jeg bare lige være klar til første forlæsning kl. 11 og så efterfølgende arbejde i gruppen..
Glæder mig allerede til weekend, haha..

9 kommentarer:

Dorte sagde ...

Det er lige på og hårdt;) Men dejligt du er i gang, med det du brænder for. Du er nok godt træt til weekenden..... Kato er fed fed musik hihi, siger gamle jeg, er vil med det musik;)
Ha en go weekend;)

Unknown sagde ...

Godt at høre du havde en god dag. Jeg plejer at være tutor (en af de grønne) og jeg må indrømme, at jeg synes dagen var lidt mere kedelig end den plejer at være (dog var Kato FED!). Meeen det kan have noget at gøre med vi ikke måtte drikke før efter kl 14.. :-P Håber du har fået en god start på uni.

Bitten sagde ...

Puha, jeg kan genkende alt det, du skriver, fra min første dag for fem år siden (wtf? Det er lang tid. Jeg føler mig nu gammel).
Den første tid tager virkelig så meget energi. Men du skal nok klare det! :D

Anna sagde ...

Hej

Har du en e-mail, jeg kan kontakte dig på?

Vh Anna

Merca sagde ...

Det lyder spændende, jeg kan huske da jeg selv startede på uni, det var meget stort. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke på studiet.

MissMuffin sagde ...

Dorte, det er lidt hårdt ja:)
Kato er ikke sån noget jeg gider høre herhjemme, men igår fik han da lige et plus i bogen, for jeg vil helt sikkert gerne se ham live igen, det var bare et rigtig godt show!

Chabis, var også lidt overrasket over, at der ikke var involveret sprut lige fra morgenstunden af, da jeg synes at rygterne plejer at sige noget andet..
Man kunne godt se, at dem der nød festen mest var tutorene:)

bitten, du er en gammel kone:)
Jeg håber det da hvertfald, for kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har brugt min hjerne på sån noget!

Anne, den står under min profil- sabinathomsen@ofir.dk :)

Merca, lige nu lyder det hvertfald stort og ordet akademiker bliver nærmest banket ind i vores hoveder, så jeg er helt rundtosset:)

Unknown sagde ...

Nej der var desværre en tutor der blev alt for fuld sidste år og kom på forsiden af aviserne. Så det har alle andre måtte bøde for i år for rektor forbød at der var alkohol involveret før kl 14... Det nu en skam synes jeg for det giver lige en lidt anden stemning med en gammel dansk med sidekammeraten :)

Kirsten sagde ...

Skal da love for, at det er lige på og hårdt ;-))

Fest på førstedagen.
Emnevalg på andendagen.

Hvad ender det dog ikke med? ;-))

Men godt du har gå-på-modet, så går det nok ikke helt galt ;-))

MissMuffin sagde ...

Chabis, det var ikke for godt!
Men så forstår jeg måske også godt rektor lidt...

Kirsten, det skulle hvertfald helt ende ud i en fuldført uddannelse, men lige nu virker det lidt hårdt:)