tirsdag den 6. september 2011

Flere timer, tak..

Åh ha, det her studie-start er godt nok noget hårdt noget:)
Lige nu ønsker jeg mig flere timer i døgnet. Flere timer til at lege med mit nye kamera, flere timer til de små projekter i køkkenet som afventer, flere timer til at få ryddet op i klædeskabet, flere timer til at dyrke motion, flere timer, så jeg kan invitere de savnede veninder på middag, for jeg trænger..
Flere timer kommer der nok bare ikke lige flere af:)
Lige nu skal jeg vidst bare til at droppe overspringshandlingerne, for skal jeg nå at lave lektier inden yoga kl. 20.15, så skal jeg vidst til at tage mig sammen!

5 kommentarer:

Anja sagde ...

Puha jeg kender det - studiestart er hårdt! Heldigvis finder man ret hurtigt en rutine.
Held og lykke med det nye studie :)

Mette sagde ...

Åh hvor er Emma da dejlig!
Du skal nok bare lige i gang, så bliver der mere tid :-)

Dorte sagde ...

Jeg ka godt li den sidste sætning - ta dig sammen!!! Jamen MissMuffin - du knokler jo der ud af.... nogen gange tænker jeg, hvor får du al den energi fra kvinde menneske;) Der er altid gang i dig!! Så det passer ikk helt med, at du skal ta dig sammen hihi.....og gud hvor er den hund altså skøøøøøøn!!

VillaVillaKulla sagde ...

Emma ser dejlig ud, hun er virkelig en prinsesse! Men jeg tror hun gerne må få lidt flere ostepops og Mac D fritter for tiden, ha ha :)

Kh.

MissMuffin sagde ...

Er da vidst noget distræt!
Har helt glemt at svare herinde, haha..

Frk. B, det håber jeg også, at jeg gør. Hader bare så meget det her P1-projekt, det vil hverken starte eller slutte!

Mette, hun er en rigtig sovetryne:)
Det håber jeg, det er jo også så nyt altsammen:)

Dorte, nogle gange kræver det altså meget overtagelse at tage sig sammen også selvom jeg nogle gange kan være frygteligt aktiv- for samtidig kan jeg også være frygteligt afslappet nogle gange:)

Lotte, vi har altså været på vægten og hun har ikke tabt sig.. Tror det er al den pels hun har tabt, for hun er jo slet ikke så blød og fluffy som hun plejer:)
Meen, det er vidst lang tid siden vi har fået ostepops.. Uhm..