fredag den 23. marts 2012

Pesto med raps og basilikum

Da vi var på Foodexpo fik vi jo en god snak med Yding Grønt, som opfordrede os til at bruge vores salatrester til pesto. Normalt bruger jeg aldrig andet end basilikum eller tomat til pesto, men snart skal jeg lave en omgang rucolapesto, for det smager skønt. På messen havde yding Grønt også medbragt en pesto lavet af en meget rød salat, som gav den smukkeste farve. Bliver den at finde her i det nordjyske skal det helt sikkert afprøves!
Resterne af rapsen har jeg så lavet en pesto af, men jeg synes den var en smule smagsløs. Den smagte godt, men ikke af ret meget. Så det halve bundt basilikum jeg havde i vindueskarmen røg lige med og så var der en lækker, lækker pesto til aftenens kyllingesalat. Uhm..

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hjemmelavet pesto er GUF! Prøv evt. også med løbstikke eller merian - der kan laves en del funky udgaver med andre friske krydderurter. Min favorit er dog stadig den helt klassiske med basilikum :-)

MissMuffin sagde ...

Det er nemlig GUF:)
Det lyder spændende og skal da helt sikkert afprøves! Jeg tror også, at basilikum-varianten bliver ved med at være min favorit..