søndag den 3. juni 2012

BlixenVixen

 Jeg har rigtig forkælet mig selv denne måned, for efter en periode med rigtigt meget arbejde og bagefter en masse projektskrivning, så synes jeg, at jeg fortjente det:)
Min hud har længe været irriterende og lige meget hvilke produkter jeg har brugt hjælper det ikke noget. Så læste jeg om de lækre, naturlige produkter hos BlixenVixen og besluttede mig for at prøve dem, selvom det blev en lidt dyr omgang.
Sara, der har BlixenVixen, er super sød til at hjælpe, for jeg havde lidt spørgsmål, som hun hurtigt hjalp mig igennem.
Jeg vil hellere bruge penge på frisør og hudpleje, end jeg vil på tøj hvis jeg skal prioritere det, for hår og hud har man jo ligesom på hver dag. Så der ofre jeg gerne lidt ekstra og så køber jeg lidt billigere eller lidt mindre tøj hvis det er nødvendigt.
Da pakken kom blev jeg først lidt skuffet over den triste, brune indpakning, for jeg synes jo godt det måtte se lidt lækker ud, når jeg nu havde brugt mange penge.
Men inde under det kedelige papir var den flotteste, hvide æske, lyserød bobleplast, masser af silkepapir og en sød hilsen fra Sara på fakturaen. Det er god stil!
Jeg synes altså, at sådanne detaljer betyder rigtigt meget, så BlixenVixen scorer høje point hos mig:) Er det noget i ligger vægt på, når I modtager en pakke?

Nu har jeg kun brugt produkterne et par gange, men er allerede meget positiv- fortsætter jeg med at være det fortjener de vidst deres eget indlæg:)

7 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Billederne siger alt :) Jeg kan got forstå du var solgt til stanglakrids, og fik dig en pæn og fornøjelig overraskelse, da du pakkede den der smukke æske ud af det brune pakketape :D

MissMuffin sagde ...

Jaa, det var sååå lækkert, ligesom produkterne virker til at være, så jeg håber på at de viser sig at være et hit!

Anonym sagde ...

Jeg har det på samme måde med min hud, så jeg vil meget gerne høre, hvordan du oplever virkningen, for så kan det da være, at det er det jeg skal prøve at investere i. :-)

Mit element sagde ...

Du kan glæde dig til at prøve Burts Bee, det er gode produkter!Jeg har lige færdiggjort en (drøj) øjencreme af samme mærke. Og jeg støtter dig; indpakning betyder meget, - uanset om det er gaver der er pakket ind eller produkter man køber. God fornøjelse! Vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Anonym, hvis det viser sig at være en succes, så kommer der et indlæg om det. Der går nok bare lige nogle uger inden jeg helt kan vurderer effekten..

Riks, de dufter hvertfald dejligt og så er jeg vild med emballagen:) Indpakningen betyder meget, for det er altså en del af "oplevelsen" ved at købe en ting..

hulebo sagde ...

Jeg har det fuldstændig lige som dig - jeg har også altid hellere villet have en god (læs=dyr) creme end en ny bluse.
Jeg har altid sagt til mine veninder, når de ikke forstod mig, at om 10 år har vi alligevel glemt, hvad hinanden havde på. Men en pæn hud har man stadig :-).
Og jeg vil næsten love dig, at det er en god strategi, for nu hvor jeg er 41 har jeg den fineste hud, som både veninder, kolleger og selv kosmetologer siger pæne ting om.
Og ja - indpakningen er da det halve af glæden :-) God fornøjelse, og jeg glæder mig også til at høre mere om resultaterne.

MissMuffin sagde ...

hulebo, jeg er også blevet bedre til at passe på min hud med solcreme osv, for selvom rynker også klæder mange aldre, så skal de altså ikke komme for tidligt:)