fredag den 15. juni 2012

Smukke lupiner:)



Har haft en meget stille og rolig dag idag, men alligevel har energi-niveauet aldrig rigtig nået særligt højt op:)
Et par timer blev tilbragt med de dejlige damer fra gruppen, for den står på eksamen på onsdag- 5 dage før den tid, der oprindeligt blev meldt ud. Typisk Uni!
Eksamensforberedelser giver sult, så vi smuttede på Ulla Terkelsen London til mad og hygge:)
Hjemme igen blev Emma og mig samlet op af Kristian, så vi alle tre kunne trække lidt luft nede ved fjorden. På vejen hjem hentede vi bare junk på Jing Shing (bedre grill findes ikke!). Så aftenen har bare stået på snask, blødt tøj, (fodbold) og hygge.
Inden vi smuttede fra fjorden var jeg fræk nok til at gå på rov efter de smukke lupiner, der vokser vildt dernede. To store, velduftende buketter blev det til, så nu er der sommer i stuen:)

5 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jeg tror, at det at NYDE sit liv er SUNDHED i højeste potens. Og det kan jeg høre, du er god til. Så gør junk ingen skade:-)

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, det er jeg nemlig enig i:) Fredag har bare været afslapning og sjæle-pleje:) Brunchen var heldigvis af solid karakter med dejlig hjemmebagt brød og andre lækkerier, så den spiste jeg med god samvittighed:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

vi kom også til at købe junk idag. Just eat er min ven i eksamensperioden ;)

Hald sagde ...

Fik du købt lidt jordbær fra Føltveds lille røde hus ved F24 - lige overfor Jin Sing - ALTID et besøg værd, helt som Jin :0) - desuden er det ikke så slemt at junke i en eksamensperiode... det har man næsten behov for.

MissMuffin sagde ...

Kristine, nogle gange er det altså også bare tiltrængt:)

Hald, ikke idag, for jeg vidste ikke at jeg kom den vej forbi, så jeg købte jordbær fra Føltved i Kvivkly- også selvom de ikke var helt så friske som dem man plejer at få i boderne:) Jeg spiser rigeligt med jordbær disse dage, så Føltved er min ven:)