lørdag den 2. juni 2012

Travl weekend

Først på ugen glædede jeg mig over, at jeg ikke rigtig havde nogle planer for weekenden, udover en arbejdsdag igår og så projektsskrivning. Nogle gange skal man ikke glæde sig for tidligt:)
Denne weekend ender med at være en travl en af slagsen, for udover en laaaaang vagt til Day&Night igår, så skal jeg sørme også lige pludseligt arbejde søndag. Idag har jeg så valgt at køre hjem og besøge min mor, for på mandag er vores bil solgt, så jeg ved ikke hvornår jeg kan komme hjem igen og det er længe siden sidst.. Kristian har en eller anden ide med, at vores bil skal udskiftes hvert 2. år:)
Line har budt på "is-bar" i aften og det er jo slet, slet ikke til at modstå chancen for at fylde sig med lækker, hjemmelavet is, så det har jeg selvfølgeligt sagt ja til.
Ind imellem arbejde og alle de rare planer, så skal der lige skrives projekt, laves madplan, gøres rent og vaskes tøj. Det var vidst den weekend!
Det gør ikke så meget at den er lidt travl, for på torsdag afleverer vi projekt og så er der læseferie frem til eksamen 25. juni. Derefter 2 måneders sommerferie!
Øh, og så er jeg sørme kommet til at købe mig selv en "Tillykke-med-at-projektskrviningen-er-overstået-gave" af den dyre slags, haha....
Skal I lave noget spændende denne weekend?

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jep, jeg skal til Nordjylland :-D

Dog ikke i dit hood, men mere nordpå end jeg plejer :-)

Lea sagde ...

Herhjemme står den på oprydning, rengøring, træning og besøg af et vennepar.. Utroligt at man ikke engang slapper af i sin weekend..
God weekend og god fornøjelse med isbaren, det lyder SÅ godt!

Kærligst Lea

MissMuffin sagde ...

Pikseriset, det lyder meget fornuftigt:)

Lea, sån synes jeg tit at det ender- så skal man nå alt det, som man ikke nåede i ugen!
God fornøjelse med det:)