fredag den 6. juli 2012

Babyfødder

Jeg hader fødder! Fødder er bare så grimme! Kun små babyer har søde fødder!
Værst er mande-fødder og derefter kommer "nikotin-fødder". I ved, dem der hvor hælen er helt tyk og gul og grim. Adr...
Meen, fødderne gør jo et stort arbejde hver dag i maaange år, så det er selvfølgeligt ikke så underligt, at de bliver lidt slidte!
Nu har jeg givet mine en make-over med denne frugtsyre-sokke-kur!
Jeg så den i "Go'Morgen Danmark" og straks bestilte Line fra min gruppe dem. Da hun var ret tilfreds med resultatet måtte jeg også prøve!
Kuren består af 2 plastik-sokker med noget klar væske i. Man klipper hul i sokken, stikker foden i, lukker til med den medfølgende tape og så skal de sidde på i 90-120 min.
Jeg måtte dog bruge noget ekstra plaster, for eller kunne sokkerne ikke sidder ordenligt fast på mine fødder.
Efterfølgende skylles væsken af fødderne og efter 5-7 dage begynder dine fødder så at skalle af. Indenunder er den fineste, bløde hud. Og de skaller altså meget af- både ovenpå og imellem tæerne også! Så det er ikke lige noget man skal gøre en uge før sit bryllup eller en anden stor fest:)
Det gør overhovedet ikke ondt, men mine fødder kløede måske lidt mere end de plejer.
Hver dag i badet brugte jeg en blød svamp (sån en billig grydesvamp) til forsigtigt at skrubbe den døde hud af. Desuden smurte jeg dem hver dag og gør det stadig for at holde det fine resultat.
Har du rigtig slemme fødder, så er det nok ikke løsningen, men til mit behov er jeg rigtig tilfreds:)


Klamt, men effektivt!
Jeg overvejede godt nok at bringe før-under- og - efter-billeder, men det blev nok lidt for ulækkert mellem al den dejlige mad her på bloggen:)
Sokkerne koster 150 kr. og kan købes HER.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes nu ikke, der er noget i vejen med fødder (og albuer), bare de er velplejede og ikke er grimme og grå af "cement". Desværre er det netop de to punkter, mange (kvinder) glemmer at passe - det skal gøres hver eneste dag. Camferine fra Brugsen er super at holde hænder, fødder og albuer pæne; det lugter af kamfer et kort øjeblik, tørrer helt ind og fedter ikke og det er billigt. Det er effektivt til hakne (børne)læber om vinteren. Ha' det i bilen, på badeværelset, i soveværelset osv, men uden for solens varme.
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, jeg synes at fødder er grimme- lige meget hvor velplejet de er..Jeg hader lugten af Camferine, så jeg foretrækker den blå på dåse fra Nivea.. Creme er ikke nok, engang imellem skal der en ordenlig fodbehandling til for at holde fødderne pæne.

Anonym sagde ...

jeg har prøvet og hos mig skete der ikke noget som helst, men hos min mor virked de. Hilsen kristine

Solvejfire sagde ...

jeg har nu egentlig ikke noget problem med fødder, men må tilslutte mig, at forsømte og uplejede fødder er klamme.
Jeg kan nu godt blive lidt betænkelig omkring, hvad der er af kemi i disse sokker.
Jeg selv tager jævnlig fodbad, hvor jeg tager det hårde hud jeg kan og der udover får ordnet fødder hos fodterapeut et par gange om året.
En god fodcreme smørre jeg mine fødder med stort set hver aften.
sådan klarer jeg det :)

Krearier sagde ...

Jeg har godt set dem solgt mange steder, men personligt forstår jeg ikke, at man vil bruge så mange penge på (måske tvivlsomme) produkter.
Et fodbad, med gode billige produkter fra Matas, gør underværker, og er langt langt bedre for helbredet og miljøet ;-)

MissMuffin sagde ...

Kristine, du havde nok for pæne fødder i forvejen:)

Solvejfire, det tror jeg nu ikke man skal være- du kan se deklarationen på hjemmesiden. Det selvfølgeligt ikke økologi, men værre end så meget andet ser det ikke umiddelbart ud til at være. Jeg synes ikke, at det med at selv at fodbade og file hjælper særligt meget. Resultatet er hvertfald blevet meget bedre her end når jeg selv plejer at ordne dem.
Jeg smørrer også fødder hver aften:)

Krearier, sammenligner man med Matas's produkter er de næppe sundere end de her sokker- de er da hverken mærket med det ene eller det andet, så den sammenligning forstår jeg ikke. Nu er det her produkt jo så ikke "tvivlsomt", for mig og min veninde har det jo sån set været ganske effektivt sammenlignet med de sædvanlige Matas produkter og en omgang med fodfilen..

Anonym sagde ...

nej mine føder er ikke særlig pæne, men håbed det her kunne hjælpe, jeg bliver nok nødt til at tage til en rigtig foddame *GG*
Hilsen kristine

MissMuffin sagde ...

Kristine, så kan det nok være derfor- afsted til en foddame:)

Linda sagde ...

Ja efter en dejlig sommerdag, hvor mine fusser har fået lov til at komme ud af sandalerne og derfor har fanget mine øjne en del gange, så kan jeg bestemt konstatere, at de godt kunne trænge til sådan en behandling ; )... De sokker er jeg simpelthen nødt til at prøve og når man nu er så dårlig til at få plejet sine fødder hver dag, som jeg er og aldrig får taget sig sammen til at besøge en fodplejer, så tror jeg ikke der findes nogen "øko-produkter" i verden, der kan gøre mine fusser babyfine igen... så TAK for fiffet, der er en bestilling af frugt-syre-sokker på vej fra mig ; )

Mange hilsner
Linda

MissMuffin sagde ...

Linda, det kan godt være et skræmmende syn at slippe fødderne løs, haha!
Men vent lige lidt med at putte dine fødder i sokkerne, for jeg havde altså 14 dage med "øgle-fødder" der skiftede ham og det var endnu værre:)
Nu er jeg ikke ekspert på området, men at dømme efter deklarationen ser den nu ikke så slem ud- hvertfald ikke samlignet med så meget andet.
Efterfølgende har jeg skrubbet mine fødder hver gang jeg er i bad med en blød svamp og så smører jeg dem om aftenen når jeg går i seng. Det holder hvertfald mine fødder bløde og pæne ind til videre..