onsdag den 25. juli 2012

BlogPause

Ja, jeg tager mig altså lige en pause fra bloggen!
Min egen computer er stadig helt umulig og jeg er bare ikke særligt gode venner med Kristians, så jeg vender først tilbage i næste uge, når min nye computer dukker op.
Jeg holder stadig meget af at blogge, men det skal være nemt og hurtigt, ellers bliver det bare irriterende. Lige nu synes jeg hvertfald ikke, at det er så hyggeligt pga. teknikken, men når det skiftes ud, så vender jeg tilbage på fuld styrke igen- kameraet er allerede fuld af lækker mad, der skal deles:)

7 kommentarer:

Home by Bianca sagde ...

Kan fuldt ud forstå dit valg med at holde pause. Det skal altså være nemt, ellers bliver det jo en sur tjans.
Du må ud og nyde solen, og så vil jeg glæde mig til at læse mere fra din hånd, når du er tilbage igen :)

MissMuffin sagde ...

Bianca, det gør det nemlig. Jeg er ikke født med en særlig stor tålmodighed- slet ikke til teknik! Så jeg vil nyde solen mens den er her og så bare kigge hos jer andre..

Piskeriset sagde ...

Jeg glæder mig allerede - brug nu pausen på at nyyyyyde vejret :-)

Nikoline sagde ...

Hej,
Jeg følger dig på Instagram, og har lige set du nyder et glas vanilje/lemon Lemonade... Vil du når du "vender tilbage" lave et indlæg med opskriften på drikken..?

AWM sagde ...

Jeg kan fuldt ud forstå dig - jeg hader også teknik der ikke virker, det kan simpelthen få det værste op i mig;) . Men jeg venter hellere end gerne til du er tilbage, for jeg elsker din blog, og har prøvet mange af dine skønne opskrifter. Og så kan jeg rigtig godt lide at du ikke er så (selv) højtidelig men dejligt nede på jorden.
Hilsen Helle

Ikano sagde ...

Det giver god mening og fuldt ud forståeligt. Glæder mig til, at du kommer tilbage igen :)

Mvh.
Selene

Fie Markussen sagde ...

Håber du får mod på det igen snart...