torsdag den 12. juli 2012

Ferie og arbejde

Jeg nyder sommerferien lige nu, med stille start og lange morgener med god morgenmad. Som fx. smoothies med ynglings-frugterne: jordbær og fersken. Uhm..
Selvfølgeligt arbejder jeg i Salling og passer mine vagter i Hjerterummet, men der er også dage med plads til ingenting.
Jeg skal arbejde en del i Salling her i sommerferien, men så er det også slut med min tjans derinde. Jeg har været rigtig glad for at være i Salling og har arbejdet en del, men pga. krisen skal der spares så meget, at det går ud over vores arbejdsvilkår, som jeg synes bliver ret så urimelige. Så jeg har sq sagt op! Fra 1. september er det slut med mig i Sallings Bageriudsalg! Slut, prut.
Vil sån set hellere forgældes op til begge øre af studielån end at arbejde på den måde, så sådan bliver det. Ej, jeg håber at blive flyttet til en anden afdeling eller finde noget andet arbejde, for studielån er ikke lige mig..

2 kommentarer:

Annas blog sagde ...

hmm jeg kan godt forstå du har sagt op. jeg arbejde på et tidspunkt i en restaurent hvor vi startede med at være 3 på gulvet, og efter 3 år var der sparret så meget så der kun var en på gulvet -jeg sagde også op, det var for hårdt og ikke i orden..
og jeg håber for dig du kan få skiftet afdeling, for studielån er ikke sagen -har godt nok aldrig prøvet det, og kommer heller ikke til det.
dog kan man godt leve kun med su. jeg bor i hus med min kæreste og vi har mange regninger der er dyre. men i omkring et års tid var vi begge på su, og vi ku godt lige få det til at løbe rundt, efter mad og regninger så havde vi 300 til sjov/opsparing/uventede regninger. det var ikke sjovt! men vi overlevede. og vi spiste faktisk stadig meget økologisk.

MissMuffin sagde ...

Anna, det lidt samme problem her- vi plejer at være to til at lukke. Nu skal vi være en og så en mindreårig, der ikke må stå på kassen og det bliver simpelthen for presset..
Jaa, men 300 kr? Det gider jeg simpelthen ikke. Så vil jeg hellere have studielån et par måneder til jeg har fundet et andet job, for det bliver alt for presset uden når der både skal spares op til nye bøger, studietur, tandlægebesøg og dyrlægeregninger... Flot at I kunne, men det kan jeg ikke... Derfor arbejder jeg også:)