tirsdag den 10. juli 2012

Hjemmelavet remoulade

 Til en fiskedelle hører sig gerne lidt remoulade og den anden dag blev det da en hjemmelavet en af slagsen. Hvorfor jeg ikke har kastet mig ud i det før, det ved jeg ikke, for det er super nemt og meget velsmagende at røre sin egen remoulade.
Er man total overskuds-agtig pisker man selvfølgeligt sin egen mayonaise og sylter sine egne pickles, men jeg nøjes med at bruge en god mayonaise og pickles fra glas.
Kristian hader kapers, så de er undladt. Lidt finthakkede kapers ville nok lige give det sidste, så det gør jeg altså næste gang. Måske han ikke opdager det hvis jeg hakker dem nok!

Hjemmelavet remoulade
4 spsk. mayonaise
4 spsk. pickles
lidt salt

Rør mayonaise og pickles sammen. Smag til med lidt salt hvis det er nødvendigt.
Vi fik remouladen til fiskedeller, nye kartofler og gulerødder og så en salat af babyleaves, spinat, "vilde tomater", agurk og ærter. Jeg elsker de her fine, forskellige tomater!

2 kommentarer:

Louise sagde ...

Hvor finder du de fine, forskellige tomater henne i Aalborg? :)

MissMuffin sagde ...

Louise, det er heller ikke nemt! Netto har dem nogle gange på den her tid af året, men det er ret tilfældigt. Salling havde også en årgang, men har dem ikke længere. Det simpelthen så ærgeligt, for det er både smukt og lækkert med så mange forskellige slags tomater..