fredag den 13. juli 2012

Instagram#1


Så er jeg røget med på bølgen med Instagram og jeg synes faktisk, at det er ret hyggeligt:)
Er i på Instagram?
Har I lyst til at følge mig, så hedder jeg MissMuffin22 (der er nemlig allerede en eller anden, der bare hedder MissMuffin- ØV!).
Denne uge har budt på vinhygge med Nicole, intens overvågning på trappen, brunch i solen på CafeMinisteriet, intens solbadning i haven for nogens vedkommende hvertfald, masser af smoothies med jordbær og fersken, oprydning i tøjskabet, blåbærmuffins til Hjerterummet og en fin frugtpose til de kommende madpakker.

9 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg er også lige kommet på Instagram og ELSKER det. Jeg finder dig.

Jeg hedder Marianneerup

Anonym sagde ...

Ja, instagram er super hyggeligt! Du er hermed tilføjet til min liste derinde. :)
Mvh. Helle

Astrid sagde ...

Jamen velkommen til IG!
Rigtig flotte billeder du har taget!
Har brugt IG i meget lang tid og det blev faktisk grunden til at jeg startede en blog. Jeg lagde alligevel billeder op af mad hele tiden :-p
Hvis du har lyst til at følge mig (astridlind) så er du velkommen, jeg vil ihvertfald finde dig! :-)
God weekend!

MissMuffin sagde ...

Dejligt at høre piger- kan se at der allerede er en del, der har fundet mig:)
Jeg prøver også at finde jer:)

Nikoline sagde ...

Jeg har også oprettet mig op IG (linekblog), men er faktisk aldrig kommet igang.. Måske jeg skulle se at komme i sving, det er jo nogle rigitg fine billeder du har... :)

Mademoiselle Belle Soie sagde ...

Jeg fandt dig også derinde og du er nu tilføjet - rigtig søde billeder i øvrigt :-)

Christina Bugge sagde ...

Jeg er også på instagram; stinazb

Jeg tilføjer lige dig :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jeg har jo godt læst om Instagram men ANER ikke hvad det er for noget? Gider du forklare for dummies? Hvad går det ud på? Hvad bruger I det til? Ihh, nysgerrig er jeg! OG GAMMEL!

MissMuffin sagde ...

Jeg skal nok finde jer piger, men jeg tager jer lige i etaper, så jeg har styr på hvem der er hvem- jeg er ikke sååå skarp til det endnu:)

Nogle der kan forklare mig vordan man laver de der tags og hvad formålet præcist er med dem? Kan nemlig se, at nogle bruger dem meget, mens andre ikke gør..

Tante Sød, det er også ret nyt for mig, så det betyder vidst ikke noget, om man er ung eller gammel.. Det er egentligt en slags mobil-blog, meget kort fortalt. Du har en profil på instagram. Igennem programmet tager du billeder med din telefon, som du kan tilføje alle mulige filtre, så de bliver rigtigt fine og en lille smule tekst. Disse billeder ligger som et lille galleri på din instagramprofil, hvor man så kan følge dig og du kan følge andre. Så det er ligesom en lille blog, med fokus på billeder og samtidig også lidt facebook-agtigt, fordi det afspejler hvad du laver nu og her.. Super hyggeligt tidsfordriv:)