torsdag den 19. juli 2012

Nedbrud igen igen....

Sidst der var nedbrud lykkedes det at få gang i computeren igen og den har virket fint siden da. Nu er den helt umulig og jeg er ret sikker på, at den ikke kommer op at køre igen. Jeg bliver nød til at have en ny, for det kræver altså en stabil computer når man går i skole og til eksamen..
En ting er hvertfald helt sikker: jeg skal IKKE have en Mac!
Kristians har været på vej ud af vinduet de par gange jeg har brugt den, for selvom den er lille, let og lækker, så passer systemet slet ikke til mit temperament! Uha, hvor er jeg uvenner med den nogle gange.. 
Så der bliver nok lidt stille her på bloggen, for jeg fatter ikke at styre flere vinduer på en gang, kopiere, overføre billeder osv. fra Mac'en. Så jeg kigger kun rundt, for det kan jeg finde ud af, haha... 

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Nej, lige præcis. Når man er studerende er det en nødvendighed, at kunne stole på sin pc. Så du må ud at købe dig en ny, inden skolestart... ;-)

Susanne sagde ...

Kan godt følge dig i at det er nødvendigt at have en computer, som fungere og er stabil, når man er studerende.
Håber du snart er på bloggen igen.

Susanne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hald sagde ...

ØV med din computer, men hvor er det sjovt, at andre end jeg har det på samme måde med teknikken... Jeg har flere gange sagt til Palle, at han lige skal åbne dør/vindue så jeg kan smide min pc ud af den :-D
Håber du finder en stabil og god PC, så du kan blogge videre med alle dine lækkerier.....

MissMuffin sagde ...

Kirsten, der er ikke andet for. Kristian mener dog ikke, at det nødvendigt, for jeg har "bare" fået virus, men det er også nemt at sige når han sidder med en ret ny Mac. Mit gamle, solide computer har vidst utjent sin værnepligt og må udskiftes med en dejlig tynd og let model!

Susanne, jeg kan ikke undvære en god computer, for det er både nødvendigt i forhold til studiet, men bloggeriet er jo en stor del af min hverdag og det kræver også en ordenlig computer.
Jeg må ud at se hvad det kan blive til i næste uge!

Hald, jeg har meget temperament og tenik har jeg ikke meget tålmodighed med, så det er en prøvelse for alle herhjemme når det ikke virker for mig, haha..

Anonym sagde ...

Uhh, jeg sværger ellers til Mac :) Kan slet ikke forstå folk vælger andet, men det er jo en smagssag :)