onsdag den 11. juli 2012

"Nye" stole

Endeligt kommet nettet op at køre herhjemme igen- både vores Stofa og det mobile bredbånd har været nede. Det ødelægger ligesom min morgenrutine, haha!
Nå, men når man nu ikke kan komme på nettet, så er der så mange andre ting man kan. Fx. ombetrække stolene med det fine stof, som jeg købte i Ikea. Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet, så nu skal Kristian bare lige skrue sæderne fast igen.
Derefter virkede nettet stadigvæk ikke, så jeg fik børstet Emma, gået tur og støvsuget. Lige nu støvsuger jeg nærmest hver dag, for Emma fælder. ØV!
Jeg skal på arbejde i eftermiddag, så resten af dagen skal vidst bare gå med afslapning. Mandag var jeg til yoga og igår var jeg nede og træne lidt, så jeg har simpelthen ondt alle steder. Kan ikke forstå, at motion skulle være så godt:)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det fint ud! :) Ang. brug af ribs, så så jeg i den seneste udgave af Irma's blad, Krydderiet, en opskrift med ribs, græsk yoghurt og smeltet chokolade. Nemt og forhåbentligt lækkert :)Bladet i sig selv kan også anbefales.
http://ipaper.ipapercms.dk/Irma/IrmaKrydderiet/IrmaKrydderiet022012/

Stine sagde ...

Det er faktisk lidt bekymrende, så meget tid man pludselig har, når internettet ikke virker ;)

MissMuffin sagde ...

loquacioslily, det lyder sørme lækkert! Ærgeligt at vores Irma lukkede, men så må jeg tjekke det online:)

Stine, det kan du have ret i, haha:)

Susanne sagde ...

Hvad pokker gjorde vi, da der ikke var internet???
Det er ikke mange dage siden, vores internet var nede og der fik jeg også en masse for hånden...
Flot resultat med det nye betræk på jeres stole.

MissMuffin sagde ...

Susanne, jeg ved det ikke:) Ombetrak stole? Haha... Jeg får normalt lavet en del, men jeg skal altså lige have min. ½ time foran computeren mens jeg vågner!

Pille sagde ...

Sjovt du nævner det med Emma, vores ene hund, og en af vores venners hund fælder også helt vildt lige pt. Vi har snakket om det mon er fordi der ikke har været så meget sommer i år, så de har været langsomme om at skifte til sommerpels. Tror aldrig jeg har oplevet Ozzy fælde så meget som han gør nu. Hvis vi ikke støvsuger hver dag , flyder det simpelthen med store klumper af hår rundt omkring.

MissMuffin sagde ...

Pille, det er meget forskelligt hvornår Emma fælder, men nu synes hun vidst, at det skulle være nu. Vi bruger en furminator til at tage de værste hår og den er virkeligt effektiv, men jeg synes alligevel der skal støvsuges en del- især fordi vi har lyse gulve og både mig og hunden er mørkhåret:)