mandag den 16. juli 2012

Styr på bøjlerne

 En af sommerferiens opgaver var, at der skulle ryddes op i tøjskabet og det blev der i sidste uge!
Hele 2 store poser med tøj, sko, tørklæder og smykker blev der. En bunke, som skal gives væk og en bunke, som skal sælges. Måske på Trendsales, hvis jeg orker, ellers må jeg se om jeg kan lokke et par veninder med på noget loppemarked eller noget.
Ja, af det man kan se, er det vidst tydeligt, at jeg er ret kedelig på farve-fronten. Næsten alt mit tøj er i sorte, grå, hvide og brunlige nuancer. Lige nu er det vildeste vidst min røde skovmands-skjorte og den nyindkøbte cardigan i bourdoux!
En hel bunke ledige bøjler blev der- betyder det ikke plads til nyt?
Er hvertfald ret sikker på, at Kristian ikke deler den opfattelse, haha:)
Synes bare lige, at jeg mangler et bare gode strikketrøjer, et par sandaler, en lækker hverdagstaske og.....

5 kommentarer:

Louise sagde ...

Altid dejlig at få rydte op i klædeskabet, der er også en gruppe på facebook tøj og tilbehør til kvinder http://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/191916694221075/ hvor du måske kunne prøve. ha en dejlig dag

MissMuffin sagde ...

Louise, det kunne jeg måske prøve- tak for tippet:)

Piskeriset sagde ...

Ellers kan du jo lige pifte det mørke tøj op med et farverigt tørklæde :-)

Jeg smed halvdelen af mit gamle sommertøj ud her i foråret, da det enten var blevet for slidt eller for småt. Med det vejr, 'sommeren' pt. har præsteret, så har jeg heller ikke savnet det, men jeg har også haft en tendens til at have for meget sommertøj i forhold til hvor få måneder (uger!), jeg reelt set har brug for det.

Til gengæld bør jeg nok købe et par sweatre og et par lange støvler om en måned eller to... :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, alle mine tørklæder er også i neutrale farver, haha. Så passer alt tøj jo nærmest sammen med alle tørklæder, ik?
Jeg har heller ikke nået at bruge ret meget af mit sommertøj og jeg har faktisk også kun købt en enkelt sommerlig sag i år, for det er i virkeligheden jeans, cardigans og lukkede sko man har mest brug for- hele året rundt!

liliskumfidus sagde ...

Hvor er de hvide bøjler mest til højre købt henne? :-) Leder præcis efter sådanne nemlig.

Lili