tirsdag den 7. august 2012

En dejlig mini-ferie

Så er vi tilbage efter en skøn forlænget weekend i sommerhus.
Vi har sån set ikke lavet andet end at spise, sove, se film, læse bøger og gå ture. Søndag havde vi min familie til spisning, hvor der blev serveret Pulled Chicken Cajun Style med Ølandsboller og coleslaw. Desserten var Kristians favorit; Jordbær- og rabarbertrifli.
Det har været skønt at slappe af nogle dage i smukke omgivelser, men også en udfordring. Selvom jeg har tilbragt de første af mine 18 år på bøhlandet, så skal der ikke mere end 7 år om by-pige til, før end at jeg er blevet lidt sart! Øv, hvor var der mange ulækre insekter. Første aften trådte jeg først i en kæmpe bille i soveværelset og vågnede så senere ved, at en magen til kravlede hen over min bare arm. Så sov vi ikke i soveværelset mere:)

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Welcome back :) Dejligt I har haft en fantastisk tur, og sikke nogle lækre billeder. Fik du hamstret lidt af de lækre bær der med hjem? ;)

Hvad med lille Emse, har hun ikke også nydt at have total kvalitetstid med sine "forældre" en hel weekend :) Jeg ved i hvert fald, at Chillum ville elske sådan en tur, og Peter og jeg har derfor også aftalt, at tage op i mine forældres sommerhus til vinter engang, når Chillum er helt fit for fight igen :)

Ps. vedr. din landpige vs. bypige thing, så kan jeg KUN nikke genkendende hertil. Man kan hurtigt blive sart og pylle med sådanne ting. Især da med klamme insekter og nasty kriblekrable dyr.

Piskeriset sagde ...

Hæhæhæ! Åh, jeg kan lige se situationen for mig (billekravleriet).

Dejlige billeder - en perfekt sommertur :-)

Susanne sagde ...

Velkommen tilbage fra jeres mini-ferie med ren afslapning. Det lyder til at i har haft nogen dejlige dage på landet, trods insekter.

MissMuffin sagde ...

Kristine, de røg desværre allesammen i munden, haha:) Emma går sq så langsomt, så jeg havde brug for lidt at støtte mig på undervejs:) Emma plejer at elske at være med i sommerhuset, men hun kunne ikke rigtigt finde ro før til sidst, så det var lidt ærgeligt- og lidt synd, for hun kunne tydeligtvis ikke forstå hvor Charlotte og Carsten var, for de plejer jo altid at være der når vi kommer:)
Seriøst, det var fanme den rene invasion af ulækre dyr og da den der store bille kravlede på mig, der døde jeg næsten af skræk! YDRK!

Piskeriset, det var yderst traumatisk- både for mig og for Kristian, som jeg landede oven på med et hyl, haha..

Susanne, det har vi bestemt. Meget afslappende og hyggelige i nogle smukke omgivelser..