fredag den 31. august 2012

Hjemmelavet bord...

Der er fuld tryk på bolig-planerne herhjemme, efter at vi har købt Olivia.
Vi har længe trængt til en ny sofa og nu fik vi os endeligt taget sammen, så vi har bestilt en lækker sofa og et vildt flot sofabord i IdeMøbler. Puuh, vi har brugt mange penge!
Derfor faldt jeg også for denne enkle og billige løsning på et lille bord. Her tænker jeg lidt at lave 2 ens borde som sengeborde, for det har vi ikke nu.
Vores soveværelse kommer til at være helt enkelt; lyse sandfarvede vægge, gammelt trægulv, min fimsede seng, 2 bænke lang den ene væg og langs den modsatte bygger vi et skrivebord af 2 bukke og en flot træplade.
Da der er skråvægge bliver der desværre nok ikke plads til mit smukke toiletmøbel, så det er jeg lidt bange for at jeg bliver nød til at sælge:(
Ikea har denne billige FROSTA skammel til 39 kr.
Med sån 2 skamler mangler jeg kun lige 2 flotte skiver træ og så har jeg 2 anderledes sengeborde til vores nye soveværelse.
Jeg tror dog, at jeg vil gå efter nogle træskiver, der er knapt så tykke.
Så hvis nogle af jer læsere fra omkring Aalborg er ved at fælde et par træer og kan undvære et par skiver, så vil jeg meget gerne købe 2 stykker?
Det ser super flot ud med barken, men ved nogen hvordan man undgår at få en masse kryb og kravl med ind? Det gider jeg nemlig ikke og så må den ryge af...

2 kommentarer:

www.mixbiks.blogspot.com sagde ...

Det er da vildt flot!

MissMuffin sagde ...

mixbix og så er det jo både relativt nemt og billigt at lave, hvis man da bare kan skaffe sig et par stykker træ..