mandag den 27. august 2012

TEST: Brunch på Cafe Spiret

 Sammen med resten af CupcakeMafiaen var jeg inviteret på brunch på Cafe Spiret igår søndag.
Efter en lille fødselsdagsfest lørdag var jeg en lille smule ramt, så det var dejligt at kunne sætte sig og blive vartet op med dejlig mad og drikke.
Jeg vidste ikke, at Cafe Spiret sidste år fik ny ejer, men da jeg efterhånden jævnligt er gæst på Spiret har jeg bemærket, at der er sket forbedringer i forhold til tidligere. Nu ved jeg så hvorfor:)
Selvom jeg ikke er "ramt" idag, så kunne jeg godt lige klemme sån en omgang her ned:)
Jeg elsker brunch. Masser af små søde og salte retter serveret med brød. Det lige mig. Derfor holder jeg også meget af tapas og buffet, haha.
Både Kristian og jeg foretrækker at spise brunch når vi går ud, frem for at skulle spise aftensmad ude.
På Spiret er der fokus på gode og lokale råvarer og hjemmelavede produkter. Jeg synes det er super fedt, at flere af byens cafeer tager stilling til kvaliteten af deres mad og hvor den kommer fra.
Jeg er kommet til at holde meget af Aalborg efter at have boet her i 5 år, så jeg synes det er dejligt, at de lokale støtter hinanden på den måde. 
Nybagt brød og lokal fisk og ost er at finde på brunch-menuen hos Spiret og det er virkeligt lækkert.
 Selvom der fulgte en kop varmt med brunhen, så skulle der også lidt køligt til. Normalt ville jeg vælge friskpresset appelsinjuice, men idag sprang jeg på en af de mange smoothies, da vores søde værtinde lokkede. Sån en hindbærdrøm her er både frisk, læskende og næsten et måltid i sig selv:)
 Selve brunchen bestod af scrambled eggs med pølser og bacon, et lille haps med ristet rugbrød og wasabilaks, øllebrød med flødeskum, forskellig pølse og ost, lun leverpostej, en tyk pandekage, en FANTASTISK hjemmelavet nutella og lidt frisk frugt.
Jeg var ret begejstret for æggene, som var krydret med bla. kørvel og havde en helt perfekt konsistens. Desuden var det lækkert med lidt lun leverpostej, for jeg elsker altså lun leverpostej! Den der chokoladecreme med krokant var helt fantastisk! Både på brød og i pandekagen. UHM:) Kan godt forstå at opskriften var hemmelig, haha!
Det var også spændende med den lune og søde øllebrød som et alternativ til klassikeren med yoghurt og muesli. Øllebrøden smagte dejligt, men jeg elsker altså også yoghurt med muesli.
Eneste minus synes jeg faktisk var mængden af frugt, for der kunne jeg godt have tænkt mig lidt mere.
Brunchen koster 137 kr. og er inkl. en kop af de mange forskellige slags kaffe eller en kop varm chokolade. Der er mulighed for at købe friskpresset juce eller en lækker smoothie til, hvis man er mere til den slags.

Cafe Spiret ligger centralt på boulevarden og er indrettet super hyggeligt.
Jeg kommer der jævnligt (så sent som i torsdags var jeg der:) ), for de laver altså også en ret så god burger og personalet er søde og smilende:) Spirets brunch får helt sikkert topkarakterer herfra.
Vi plejer næsten altid at spise brunch på CafeMinisteriet, men nu har de da hvertfald fået en konkurrent:)

Ingen kommentarer: