søndag den 12. august 2012

TEST: Oliven-produkter fra Gaea



Jeg har fået tilsendt disse LÆKRE produkter fra Gaea, som jeg glæder mig til at få testet igennem
Der kom 3 olivenolier; "Kristia", "Sitia" og "Kalamata".
Derudover kom der også lidt ekstra oliven-lækkerier; 2 glas med økologiske oliven, som kun er konserveret med salt og citron. En oliventapenade med koriander, basilikum og hvidløg og til sidst en tomat-bruchetta, lavet på soltørrede tomater og gedeost.


Indtil videre har jeg kun fået smagt på Sitia fra Kreta. Den smager lige som jeg synes, at olivenolie skal; mildt, "rent" og en lille smule "grønt". Den er hvertfald lækker, både i dressinger og bare til at dyppe i. Ifølge den medsendte materiale skulle den olie være særligt god i det søde køkken, så det skal da vidst afprøves:)
De andre har jeg endnu til gode:)

Desværre kender jeg ikke priserne på produkterne og jeg har heller ikke set dem i butikkerne endnu. Men "Sitia" smager "dyr", så mon ikke den også er det:)
Nu hvor der er kommet så mange lækre olivenolier på lager, så må jeg også hellere få taget mig sammen til at få afprøvet et par opskrifter, som netop indeholder de gyldne dråber.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg mener helt bestemt at SuperBest sælger produkterne..

MissMuffin sagde ...

Pernille, det kan måske godt tænkes- jeg er aldrig i SuperBest, for den jeg bor tættest på er sån set ret trist...

Pernille sagde ...

Nu ved jeg ikke hvilken SuperBest der er nærmest dig, men jeg vil give dig ret i at mange af SuperBest butikkerne i Aalborg og Nørresundby er i skrækkelig forfald. Det er virkelig ærgerligt for det kan være rigtigt lækre butikker. F.eks. den der ligger på Skalborg-bakken. Og der hvor jeg arbejder :P men det er hverken i Aalborg eller omegn.

MissMuffin sagde ...

Pernille, det er Sønderport her i Nørresundby... Den på Skalborg-bakken er rigtig fin ja:)

Pernille sagde ...

Ja, det er ikke en lækker superbest. Jeg har været der en enkel gang.. faktisk på spionage for at bevise fusk :P

Produkterne er faktisk på tilbud denne uge i Superbest.. de små glas til 10-11 kroner. Olierne koster omkring 70 kr.

Anonym sagde ...

Jeg kan så oplyse, at de kan købes i SuperBest butikker, ja! Og hvis man ikke kan lide sin lokale butik, så kan lækkerierne købes via deres online shop:) http://www.superbest.dk/forside?gclid=CLulgZqo7rICFcV4cAodf1oAtQ