søndag den 9. september 2012

En søndag, der skiftede retning...

Planen var jo, at jeg sammen med Line, Kristine, Camilla og Bitten skulle på FoodFestival idag, men det måtte vi desværre aflyse igår:(
Line er blevet syg og jeg har stadig svært ved at sidde ned, så vi må blive hjemme idag. Ret så øv, for jeg tror at FoodFestival er ret så spændende for sån nogle madører som os:)

Nå, men når jeg nu pludseligt har en hel dag uden planer, så skal den da nydes.
Vasketøj og indkøb klarede vi igår, for jeg ville jo ikke ku nå det idag, hvis vi var kommet afsted..
Så i stedet vil jeg hygge i køkkenet med lidt bagning, kigge nærmere på de spændende sager jeg er blevet tilsendt og se om Kristian ikke kan lokkes til at se en film i etermiddag. Mon ikke han kan det:)
Og så vil jeg gå en lang tur med mormors puddel Fie, som skal være på ferie her i en uges tid. Jeg håber lidt, at hun bliver godt træt så, for så kan det være hun glemmer at savne mormor:) Emma kan jo ikke gå så lange ture længere og det kan jeg godt savne lidt, så nu kan jeg få lidt ekstra luft sammen med Fie denne uge.....
Min stakkels bag gør stadig ret så ondt. Jeg kan faktisk kun sidde ned, hvis jeg sidder på to puder. At gå og stå gør derimod slet ikke ondt, så jeg er ikke så bekymret. Om nogle dage er jeg sikker på, at det går bedre:)

2 kommentarer:

Elin Støttrup sagde ...

Det er da ellers nogle spændende ting, du har fået tilsendt. God fornøjelse og god bedring.

MissMuffin sagde ...

Elin, det er nogle super lækre ting, så jeg håber at jeg får dem alle sammen afprøvet denne uge:)