lørdag den 1. september 2012

Lørdag i kærlighedens tegn..

 
Lørdagen står i kærlighedens tegn idag, for min veninde skal giftes og vi skal med i kirke og til fest:)
Åh, jeg elsker at være til bryllup. Jeg vil ikke selv have noget stort bryllup, men jeg elsker virkeligt at være til andres bryllupper!
Derfor blev lidt af dagen igår brugt på at lave de obligatoriske risposer og pakke gave ind.
Inden festen i eftermiddag er der dog nok at se til; der skal hentes blomster, lakeres negle, krølles hår og øves på talen. Ja, jeg skal fanme holde tale. UF! Det er ikke ligefrem det bedste jeg ved:)

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Du er så sej. Fedt du holder tale for dem, og hvor blev dine risposer altså fine med hjerterne i. Jeg er Fan ! Jeg regner naturligvis stærkt med at se et par billeder af dig i den fine kjole :-) Hav en dejlig dag!

Piskeriset sagde ...

Bryllupper er nemlig de bedste fester - vi skal også snart af sted igen, dog kun til reception denne gang. Rigtig god fornøjelse :-)

Maj sagde ...

Jeg er SÅ enig! Elsker bryllupper - det er så livsbekræftende at se to mennesker være SÅ forelskede og glade, som man er på ens bryllupsdag :)

Uhhh som Kristine, hepper jeg på at vi skal se den smukke kjole du skal have på!!

- Maj :D

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg er heldigvis ikke ene om at holde talen, for vi er 3 af de helt gamle veninder der skal hakke os igennem den sammen. Ellers havde jeg nok døet en lille smule, haha.
Uha, du ved jeg ikke er så vild med at blive fotograferet, men nu må vi se:)

Piskeris, og brudens familie er en af de festlige af slagesen, så jeg tvivler ikke på, at der bliver gang i den i aften:)

Maj, det er det nemlig. Normalt er jeg ikke den rørstrømske type, men til bryllupper kan jeg næsten ikke holde tårene inde- heller ikke selvom jeg næsten ikke kender brudeparret, haha.
Vi må se med de billeder:) Kjolen er faktisk meget enkel, for jeg havde ikke lyst til at have en kæmpe kjole på...