onsdag den 5. september 2012

TEST: Santa Maria Tex Mex Pizza

Santa Maria har endnu engang sendt mig lidt nyheder. Denne gang er det deres nye pizza-kit, som er en del af Tex Mex-sortimentet. Det betyder også, at det er mexicanske krydderier, der præger pizza-produkterne.
Pizza-kittet består af:

  • Ekstra tykke tortillas, der bruges i stedet for de traditionelle bunde.
  • Pizzasauce, som er smagt til med mexicanske urter og tomater.
  • Pizzatopping, som er baseret på mayo, løg og hvidløg.

Det gik lynhurtig med at smække pizzaerne sammen med vores ynglingsfyld; serrano, tomater, champignong og mozzarella. Nu var det i søndags, hvor jeg havde lidt ondt i håret, at produkterne blev prøvet, så kreativiteten var bare ikke så stor. For et mere mexicansk præg kunne fyldet passende have været oksekød stegt i Tex Mex-krydderi, majs og frisk koriander.
Pizzaerne smagte ganske udemærket.
Bunden var tilpas tyk og blev godt sprød, tomatsaucen havde en god snert af krydderier og pizzatoppingen fik pizzaerne til at smage af de pizzaer, som man køber hos de fleste pizzariaer.
Det er desuden praktisk, at både pizzasauce og pizzatopping kommer i flaske. Det gør det nemt at dosere, men det er også pratisk i forhold til, at resten skal opbevares i køleskab.

Selvom smagen var ok, så ved jeg, at jeg ikke kommer til at købe disse produkter selv. Måske lige bundene, for de var gode og en nem løsning, når det er Kristian der laver pizza. Jeg foretrækker at lave min egen fuldkornsbund, men det gider han ikke.
Både sauce og topping smager sån set godt nok, men stadig lidt syntetisk. Der foretrækker jeg igen mine egne, hjemmelavede saucer.
Og så synes jeg altså også det er lidt dyrt; 20 kr. for 4 bunde, 28 kr. for pizzasaucen og 28 kr. for pizzatoppingen.

Jeg vil give Pizza-produkterne 2 store stjerner ud af 6.
De gives primært for den pratiske emballage og nemheden- for det er altså hurtigt lave pizza på den her måde!

Ingen kommentarer: