fredag den 5. oktober 2012

Hemnes søger Hemnes

Nu hvor vi har brugt en formue på ny sofa, sofabord, spisebord og nyt fjernsyn er der ikke flere penge at bruge af. Derfor blev der heller ikke noget stort og flot vitrineskab til mig:)
Nu havde vi jo så i forvejen dette fine Hemnes glasskab fra Ikea, så jeg besluttede mig for, at jeg bare ville købe et mere. Så kunne de stå ved siden af hinanden og det ville give lidt samme effekt som et vitrineskab. Et vitrineskab koster 8-10.000 kr. mens skabet her kun kostede 800 kr.
Så vi tager i Ikea. Kun for at finde ud af, at det er udgået! ØV! Typisk Ikea!
Der er selvfølgeligt ingen til salg på nettet. Så hvis du (eller en du kender) lige står og har sån et skab i overskud, så er jeg meget interesseret:)
Sån 2 ville passe perfekt ud i køkkenet, for de er heller ikke alt for dybe. Øv også!

11 kommentarer:

Marie sagde ...

Jeg mener du kan købe skabet her: http://www.business.ikea.com/da-dk/products/20176343/ - men er ikke sikker. :-D

MissMuffin sagde ...

Marie, det er ikke det- det jeg leder efter har en nypris på 800 kr. og findes ikke hverken i butikkerne eller på hjemmesiden, så min eneste chance er at finde et brugt- derfor dette indlæg:)

Camilla sagde ...

Sådan noget møg :o( Håber meget at du finder det på et tidspunkt :o) Ikea burde forbydes, at tage ting ud af sortimentet, som vi er nogle der mangler ;o)

Eeyorenyk sagde ...

Kan nogle af dem her bruges mon:

http://www.alleannoncer.dk/til-boligen/vitrineskab-ikea.html

Evt. med en gang maling først? :)

Mit element sagde ...

What, er det udgået?altså kun vitrineskabet eller samtlige reoler i Hemnes!?! Jeg har magen til jeres, men vil ikke sælge...desværre...mit bliver brugt på vores "kontor" pt., men har selv en drøm om at bygge et køkken op sammen med vitrine-/reolerne fra Hemnes...god jagt, pøj pøj ;0)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det burde fanme forbydes- alt andet er for besværligt:)

Eeyorenyk, det skal være akkurat magen til det jeg har, ellers går ideen lidt af det. Det ser nu ud til, at der har været nogen af dem til salg, men alle annoncerne er slettede:(

Riks, hit nu lige med det:)
Hemnes findes stadig, men der er skiftet ud i sortimentet, så der er kommet nyt til, mens nogle af de gamle er røget ud..

Anonym sagde ...

Skabet kostede det dobbelte da vi købte vores for 4 mdr siden, så dit skab må virkelig være gammelt til den pris :-)
Håber du finder skabet.
M.

MissMuffin sagde ...

Anonym, jeg tror du forveksler det med et andet skab fra samme serie, men det er nok heller ikke til at se på billedet. Det her er ikke ret højt, har 3 hylder og en skuffe i bunden. Der findes et ligende skab i serien, der koster meget mere, men det er også meget større...

Unknown sagde ...

Kære MissMuffin

Jeg tror at jeg ligger inde med sådan et skab. Kan du sende et billede hvor jeg kan se hele skabet så kan jeg fortælle dig om det er det skab jeg har.
Det er på loftet nu, men måske kan jeg finde billeder hvor det er på og sende dem til dig.

Hvis det stadig har interesse så skriv til Charlotte.bluhme@gmail.com

Venlig hilsen
Charlotte

FamilielivPaaBudget sagde ...

Tænkte på dig og dit indlæg, da jeg så denne Ikea-hack:

http://www.ikeahackers.net/2012/10/turning-ikea-hemnes-into-built-ins.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ikeahacker+%28ikeahacker%29

MissMuffin sagde ...

Charlotte, det var ærgeligt at det ikke var det rigtige skab:)

Simone, du har helt forstået ideen:) Det var lige noget i den stil jeg havde tænkt med de 2 skabe, hvis jeg altså kunne få et mere..