torsdag den 7. februar 2013

Boliginspiration :)









Lige en omgang blandet boliginspiration fra arkivet:)
Lige for tiden er det mest billeder med flotte puder, masser af hvidt, skind, grønne planter og meget pynt på væggen, som fanger min opmærksomhed, når jeg tjekker Pinterest og diverse boligblogs.
Igår var jeg faktisk på en lille bolig-inspirations-tur med Line. Line nøjedes med at blive inspireret, mens jeg fik købt et par fine sager. Deres placering kræver dog en solskinsdag for at kunne fotograferes, så det må i lige have til gode:)
Heldigvis fandt jeg stof til 2 af sofapuderne og nu mangler jeg så bare at finde noget til de 2 sidste, men det kan åbenbart godt være lidt svært, når mn er låst fast af et bestemt billede inde i sit hoved:) Jeg gad også godt have nogle med sån noget langhåret fåreskind, men dem får Emma og Frede nok bare taget livet af alt for hurtigt...

4 kommentarer:

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Altid godt med lidt boliginspiration. :) Hvis du stadigvæk mangler puder og billeder (og hvem gør ikke det? :), så kan jeg anbefale denne hjemmeside, som sender til Danmark. Deres ting er ikke ret dyre, men de er så fine!

http://society6.com/pillows

MissMuffin sagde ...

Puuh, der er mange fine ting på den side! Billederne er jeg helt forelsket i, så skal vidst lige hjem og kigge lidt på min vægge og overveje om der ikke er noget, der skal hjem til mig og hænge:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Helle: Hvad med told? Sender de ikke godt nok fra USA? :)

Helle sagde ...

Line: Jo, det er der desværre en risiko for. :-(