mandag den 4. februar 2013

Hjerterummet og Fandanko

Lige en lille opfordring til jer i Aalborg og omegn: i denne uge støtter FANDANKO varmestuen Hjerterummet med 5 kr. pr. solgte bakke tapas. Så skynd jeg ud til Carsten og køb tapas!!

Som mange af jer ved, så er jeg frivillig i Den Sociale Cafe Hjerterummet, som er et værested for Aalborgs hjemløse og socialt udsatte. Vi har åbent aften og weekender, hvor byens andre varmestuer har lukket. Nu står vi så I den sørgelige situation, at Aalborg kommune ikke vil give os den huslejestøtte på 54.000 kr, som vi ellers var stillet i udsigt. Som det er nu har vi kun midler til at drive Hjerterummet til udgangen af april, med mindre vi får nogle donationer ind.
Hjerterummet drives 100% af frivillig arbejdskraft og primært af private donationer, der skal dække udgifter til husleje, el, vand, varme, kaffe og mad.
Så hjælp os med at hjælpe Aalborg hjemløse og socialt udsatte- denne uge i samarbejde med Fandanko:)

Varmestuen er samlingspunkt for mange søde, sjove, skøre og skæve eksistenser. Her er plads til sjov, frustration, en smule ballade, alvor,taknemmelighed, grin og gråd. Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle lidt om alle vores gæster herinde, men jeg har tavshedspligt- der er ellers mange gode historier og personligheder imellem:)
Det er mentalt udfordrende at være frivillig i varmestuen, så jeg er træt når jeg kommer hjem. Nogle dage byder ikke på særlige oplevelser eller samtaler, andre dage udfordres jeg virkeligt på mine holdninger, moral og verdensbillede- jeg tror, at det er rigtig sundt:)

Derfor vil det ikke kun være et tab for de hjemløse og socialt udsatte, men også for os, der tør komme lidt tættere på og lære noget om livet, som man ikke lærer på skolebænken:)
I aften tager jeg en smut derned igen- imorgen går den løs med bestyrelsesmøde og frivilligemøde, så meget tid bruges dernede:)

PS: Besøg også foreningen på facebook, hvor du kan byde på det smukke maleri "Hurt" af Pia Haupt. Pia har doneret billedet til Hjerterummet, så du har mulighed for at købe maleriet og samtidig støtte et godt formål.

Ingen kommentarer: